Πλάνο χωρίς Αμορίν

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και μέρες ο Αμορίν θα τον αφήσει εκτός πλάνων του Πασιένσια ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Βαρντάρ. Αυτό προκύπτει μέσα από την πορεία του τραύματος του Βραζιλιάνου ο οποίος ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή η οποία δεν υποχωρεί με τους ρυθμούς που θα του επέτρεπαν να είναι ετοιμοπόλεμος. Η κατάσταση του Αμορίν ήταν αυτή που ανάγκασε ως ένας βαθμό και τον προπονητή να δει το βαθμό ετοιμότητας του Καρλάο στο τελευταίο φιλικό με τη Δόξα.

Όπως είναι γνωστό ο Καρλάο έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν θεωρείται 100% έτοιμος αλλά υπό τις περιστάσεις θα κληθεί να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αστίθ. Η σωστή συνεργασία των δυο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό που είναι και το ζητούμενο σε έναν εντός έδρας αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε τρομερή αστάθεια στα φιλικά όσον αφορά την αμυντική λειτουργία και παρόλο που μέρος της ευθύνης αποδόθηκε στον Κοντίνα, η ευθύνη είναι συλλογική και το ζητούμενο ενόψει Βαρντάρ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!