Πλάνο χωρίς Ατόρνο

Έχουν περάσει περισσότεροι από τέσσερις μήνες από την ημέρα που τέθηκε εκτός πλάνων ο Ατόρνο και μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστη η ακριβής ημερομηνία επανόδου του. Προτού νιώσουν θιγμένοι οποιοδήποτε πρέπει να πούμε ότι δεν καταλογίζουμε λανθασμένους χειρισμούς στο ιατρικό τιμ ή οποιονδήποτε άλλο και απλά καταγράφουμε δεδομένα.

  Πρέπει να θυμίσουμε ότι οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν πως ο Ατόρνο ίσως προλάβαινε κάποιους αγώνες των play offs αλλά όπως είδαμε την ημέρα της φιέστας δασκαλευόταν να περπατήσει.

Μια επιπλοκή στο εγχειρισμένο του πόδι πήρε την πορεία επανόδου του πολύ πίσω σε βαθμό που δεν μπορεί να υπολογίζεται για τους προκριματικούς αγώνες της Ευρώπης. Επικοινωνιακά η διοίκηση προσπαθεί να στείλει το μήνυμα ότι ο παίκτης μετρά αντίστροφα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πλάνο του Σέρτζιο γίνεται με δεδομένο ότι τους επόμενους μήνες δεν θα έχει στη διάθεση του τον Παραγουανό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα επείγεται για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού. Η μοναδική επιλογή σήμερα είναι ο Μπουντιμίρ ο οποίος δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα ενώ θεωρείται υπερβολικό και επικίνδυνο να πέσει το βάρος στους περιφερειακούς επιθετικούς και βασικά στον Μαντούκα.

Αν και στο παρών στάδιο δεν απασχολεί πολλούς ένα θέμα που θα προκύψει στην πορεία είναι και το πόσο εύκολα θα μπορέσει ο Ατόρνο να βοηθήσει την ομάδα μετά από οκτάμηνη αποχή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!