Πλάνο χωρίς Μαρσίνιο, Ζόρζε και βλέπουμε

Η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε ότι  ο προπονητής μας θα αναγκαστεί να ετοιμάσει το πλάνο του ενόψει Αελ, χωρίς δύο από τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του. Ο λόγος για τους Μαρσίνιο και Ζόρζε των οποίων οι τραυματισμοί δεν ξεπεράστηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό έτσι κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσουν ένα συντηρητικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμοι στον αγώνα με την Πόρτο. Η περίπτωση του Μαρσίνιο προέκυψε μόλις προχτές από το πουθενά αλλά το γνωστό πλέον «σφίξιμο» που θεωρείται προπομπός θλάσης αν δεν προσεχθεί, τον έθεσε εκτός μάχης. Η σημερινή προπόνηση είναι η πρώτη που θα γίνει στην παρουσία και όλων των διεθνών που επέστρεψαν από χτες στην Κύπρο και θεωρείται σημαντική. Μέσα από αυτή ο Γιοβάνοβιτς θα κρίνει ποίοι από τους διεθνείς μπορούν να υπολογίζονται για το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες είναι ο παράγοντας που προβληματίζει τον προπονητή.

Η πιο δύσκολη περίπτωση αφορά τον Τρισκόφσκι που επέστρεψε έχοντας φουλ συμμετοχή και στους δυο αγώνες της ομάδας του. Ο άγραφος κανόνας στη φετινή χρονιά είναι ότι κανείς δεν αγωνίζεται βασικός σε τρείς συνεχόμενους αγώνες σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών και με αυτά τα δεδομένα ο Τρισκόφσκι δεν μπορεί να υπολογίζεται.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να προλάβει τον αγώνα ο Μαντούκα ο οποίος προπονείται κανονικά και δείχνει έτοιμος. Επιλογές για ακραίους μέσους υπάρχουν αφού Χαραλαμπίδης και Ατόρνο μπορούν να δώσουν λύσεις έστω και αν ο τελευταίος δεν ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό με τον Απόλλωνα, αλλά ο Μαντούκα εφόσον είναι υγιής έχει προβάδισμα.

Αναμονή λοιπόν αφού μέσα από τις δύο προπονήσεις που απέμειναν πιθανών να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!