Πλάνο χωρίς Μαρσίνιο

Σε έναν ακόμα αγώνα μετά από αυτόν με τη Χετάφε και τον Ερμή ο προπονητής μας φαίνεται να διαμορφώνει το πλάνο του χωρίς τον Μαρσίνιο ο οποίος ακόμα δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο μικρόσωμος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες με ένα τραύμα στους προσαγωγούς και το ιατρικό επιτελείο μαζί με τον προπονητή δε θέλουν να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιθανότητα συμμετοχής του παίκτη στον αγώνα με την ΕΝΠ αλλά κάτι τέτοιο δείχνει απίθανο με τα σημερινά δεδομένα. Παρά την καταλυτική παρουσία του Μαρσίνιο στους αγώνες που είχε παρουσία, το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι μπορεί να βρίσκει τις λύσεις κάτι που καλούμαστε να πράξουμε και στον αγώνα του Σαββάτου.

Η διακοπή λογικά θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα μας αφού λογικά μέχρι το Σάββατο θα έχουν αποβάλει όλοι από τον οργανισμό τους τις όποιες παρενέργειες έφερε από αποκλεισμός από τη Χετάφε. Η επιστροφή των Κύπριων διεθνών γέμισε τον Αρχάγγελο και το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Μπίδης πρόσθεσε ακόμα ένα 90λεπτό στα πόδια του.

Ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο για να ξέρει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι Γκριτσάροφ, Τρισκόφσκι και Κίσσας. Ο πρώτος θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει θέση βασικού στον αγώνα της εθνικής του και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να δούμε τον Κόντη για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα ή κάποια άλλη διαφοροποίηση.

Πολύ λίγα τα 1746
Η αυριανή σύσκεψη και βασικά η θέση της Αστυνομίας θα κρίνει αν θα υπάρξουν ακόμα μερικές εκατοντάδες εισιτήρια στη διάθεση των οπαδών μας. Τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα αφού η Αστυνομία δείχνει υπερευαίσθητη φέτος σε θέματα ασφαλείας και το πιθανότερο σενάριο είναι να αρνηθεί να βρεθούν οπαδοί μας στην κερκίδα των γηπεδούχων. Ότι και αν συμβεί τα εισιτήρια που μας αναλογούν θα διατίθενται προς πώληση από αύριο στα γραφεία της εταιρεία και μέσα σε ένα δίωρο αναμένεται να εξαντληθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!