Πλάνο χωρίς Μαχλά

Αυτά είναι τα δεδομένα στον αγωνιστικό τομέα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα εναντίον του Άρη, αφού ο αρχισκόρερ μας δεν δείχνει να μπορεί να προλάβει τον αγώνα. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε πριν τον αγώνα με τον Εθνικό φαίνεται να επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, για αυτό και ο παίκτης αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Ο Μαχλάς νιώθει ενοχλήσεις και παρόλο που οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό τα πολλά λεπτά συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Η μόνη λύση όπως έχει επισημάνει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δημόσια προ δεκαπενθημέρου είναι η συντήρηση του παίκτη, κάτι που αναμένεται να αρχίσει άμεσα.

Έστω και αν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τις αμέσως επόμενες μέρες θεωρείται απίθανο να το δούμε στο αρχικό σχήμα την Κυριακή αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι διαθετημένος να χάσει για μεγαλύτερο διάστημα την πιο αξιόπιστη του επιθετική επιλογή.

Τι σημαίνει αυτό; Λογικά και ελλείψει άλλων επιλογών ο Ζε Κάρλος θα πάρει θέση προωθημένου επιθετικού αφού το 4-5-1 δεν αλλάζει και ο Βραζιλιάνος πρώτα από όλους καλείται να μάθει να ανταποκρίνεται με αυτά τα δεδομένα. Έχει γίνει λόγος και το καλοκαίρι στα λίγα φιλικά που τον είδαμε για την ανάγκη συνύπαρξης του Βραζιλιάνου από κάποιον άλλο επιθετικό αλλά με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Μετέφεραν Σάββατο το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια
Είναι σε όλους γνωστό το αγωνιστικό πρόγραμμα μετά τον αγώνα με τον Άρη αφού η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει σε διάστημα λίγων ημερών Ανόρθωση σε κύπελλο και Ομόνοια σε πρωτάθλημα. Ο αγώνας κυπέλλου έχει οριστεί για την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο αγώνας πρωταθλήματος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 9 του ίδιου μήνα. Η Εκτελεστική της ΚΟΠ μετέφερε τον αγώνα μας με τους κινέζους το Σάββατο, στερώντας μας το δικαίωμα ξεκούρασης μιας ημέρας. Μιας μέρας που σύμφωνα με τους ειδικούς θεωρείται πολύ σημαντική ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως τη δική μας που άρχισε να παρουσιάζει σημεία κόπωσης.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Αποκλεισμός από Ευρώπη
Τελικά η διαφορά των 16 πόντων δεν ήταν αρκετή αφού μέσα στην Ουκρανία η Τσερκάσκι πέτυχε σκορ πρόκρισης με 104-83. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός στην κανονική διάρκεια του αφού η ομάδα μας αν και βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους, κατέβασε τη διαφορά στους 13 αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο δέχτηκε τρίποντο που ήρε τον αγώνα στην παράταση. Με τη ψυχολογία υπέρ του οι γηπεδούχοι επικράτησαν αφού ήταν πιο εύστοχοι.

ΑΣΠΙΣ ΑΠΟΕΛ: Βαν Ντόρμπε 3, Σερδάρης, Στόουκς 18, Μισέτα 3, Σόλα 2, Οτσόκολιτς 9, Ραντούνοβιτς 7, Γουίλερ 18 (3/13), Παντούρης 9 (1), Ιβάνοβιτς 2, Γκαρσία 12.

Γνωρίστε από κοντά
τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ
στο κατάστημα της ΜΤΝ

Η ΜΤΝ σε προσκαλεί σ’ ένα ολοκίτρινο Live Link με τον Super FM και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, στο κατάστημά της, στη Λεωφόρο Κέννεντι στη Λευκωσία.

Από τις έξι και μέχρι τις οκτώ θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, να πάρεις αυτόγραφα, φωτογραφίες και πλούσια δώρα από την Μ TN !

Σε περιμένουμε όλους για δύο ώρες γεμάτες μουσική, ποδόσφαιρο και πολλά δώρα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!