Πλάνο χωρίς Μπίδη

Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο Χαραλαμοίδης δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον ημιτελικό της Τετάρτης αφού η πορεία επανόδου του ακόμα καθυστερεί. Μαζί με τη λίγο πολύ αναμενόμενη απουσία του Μπίδη, έρχεται να προστεθεί και αυτή του Μοραίς που μειώνει τις επιλογές στο ελάχιστο όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το νεογέννητο παιδί του και θα χάσει αρκετές προπονήσεις, γεγονός που τον θέτει εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική και παράλληλα καλύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Κόντης. Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό με τραυματισμούς και παρόλο που θεωρείται από τους παίκτες που έχουν μείνει από δυνάμεις παραμένει παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα μας.

Στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής τα οποία αν και δε θεωρούνται ικανοποιητικά αναμένεται να τον φέρουν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα κυπέλλου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαμορφώνει ένα πλάνο θέλοντας να διασφαλίσει το μηδέν παθητικό και παράλληλα να δημιουργήσει τις βάσεις πρόκρισης, κάτι που σημαίνει να σκοράρουμε. Η διάταξη 4-5-1 δείχνει να είναι μονόδρομος με βάση τους διαθέσιμους παίκτες με τον Μιροσάβλιεβιτς να θεωρείται ο παίκτης που μπορεί να δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας μεσοεπιθετικά. Ο Μακρίδης θα χρειαστεί ουσιαστικές βοήθειες οργανωτικά και αν αυτές δεν έρθουν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης και τον Μαχλά να μένει αναξιοποίητος.

>

Το ΑΠΟΕΛ έχει αρκετών ειδών προβλήματα τα οποία είναι δυνατό να γίνουν εντονότερα με πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα την Τετάρτη ή και αποκλεισμό μας. Είναι και αυτός ένας επιπλέον λόγος να προσπαθήσουν όλοι να έρθει η πρόκριση μέχρι να δούμε πως μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα αυτά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!