Πλάνο χωρίς Μπίδη

Σήμερα αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι ο Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Ανόρθωσης. Ο τραυματισμός δεν του επιτρέπει να προπονηθεί κανονικά έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει ήδη το πλάνο του με δεδομένη την απουσία του Μπίδη. Πρόκειται για σημαντική που απουσία η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Πίντο, γεγονός που στερεί από την ομάδα μας δυο δημιουργικούς παίκτες. Το ζητούμενο πλέον είναι ποιος θα κληθεί να πάρει θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μπρέσκα, Παουλίστα, Αλεξάνδρου και Μαρσίνιο είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς έστω και αν κάθε περίπτωση κουβαλά μαζί της πολλά ερωτηματικά. Οι πρώτοι δυο αν και θεωρούνται πλήρως έτοιμοι δεν έχουν δείξει στις πρόσφατες τους συμμετοχές να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Από την άλλη ο Αλεξάνδρου προέρχεταιαπό απόχη κάτι που φάνηκε στον τελευταίο αγώνα ενώ και για τον Μαρσίνιο θεωρείται παρακινδυνευμένο να ριχτεί στη μάχη χωρίς ουσιαστική συμμετοχή σε προηγούμενο αγώνα.

Ο προπονητής μας θα πρέπει να πάρει μια απόφαση και όποια και αν είναι αυτή να βοηθήσει στην επικράτηση της μάχης του κέντρου. Όπως και σε προηγούμενους αγώνες στο Παπαδόπουλος έτσι και σε αυτόν πολλά θα κριθούν από το ποια ομάδα θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της. Επειδή οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν καλύτερα πως πρέπει να αγωνιστούν για να πετύχουν τη νίκη που όλοι θέλουμε, θα τονίσουμε ξανά τη σημασία να αποβάλλουν το όποιο άγχος έχουν και με καθαρό μυαλό να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Δυστυχώς τα δυο τελευταία αποτελέσματα αναπτέρωσαν το ηθικό όλων αλλά είναι στο χέρι μας ανατρέψουμε εκ νέου τα δεδομένα.

Επιβεβαιώθηκε το αυτονόητο
Παρόλο που ξέραμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα θέλαμε να δούμε τα μεγέθη και πόσοι θα μας τιμούσαν με τη ψήφο τους! Η ομόνοια είναι σύμφωνα με το πιο πρόσφατο δημοψήφισμα του apoel . net , η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη εύνοια από τα διαιτητικά “λάθη”. Κοντά στα 2500 άτομα απάντησαν την σχετική ερώτηση με το 81% να πιστεύει ότι το παράρτημα του ΑΚΕΛ είναι το πλέον ευνοούμενο. Το δημοψήφισμα ανάγκασε και μη οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να συμμετάσχουν αφού μόνο έτσι εξηγείται ότι 357 άτομα ψήφισαν ότι είναι η δική μας ομάδα που ευνοείται. Τέλος η ανόρθωση έπεσε στα μαλακά αφού μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 4% κρίνει ότι έχει σπρώξιμο από τη διαιτησία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!