Πλέον μετράμε αντίστροφα

Αργία σήμερα για όλους μας πλην των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας οι οποίοι μετά το χτεσινό ρεπό επανέρχονται από σήμερα σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων. Παράλληλα αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία αφού αυτή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Οι εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικές. Μετά από 25 μέρες διακοπών οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν όπως ακριβώς είχαν φύγει. Τα μμε συνηθίζουν να γράφουν ότι η τεχνική ηγεσία περιμένει την επιστροφή των παικτών μετά από το τριήμερο ρεπό του Πάσχα με τη ζυγαριά στο χέρι, αλλά είναι μετά από αυτές της διακοπές που υπάρχει πραγματική έννοια. Τα αποτελέσματα ήταν για όλους ικανοποιητικότατα και πλέον η προσοχή στρέφεται στο να πρόγραμμα προετοιμασίας.

 Εξίσου σημαντικά αφού οι μέρες τελειώνουν είναι και το μεταγραφικό. Τελειώνουν γιατί ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλύτερα από εμάς πόσο σημαντικό είναι να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές στην Αυστρία. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή το αργότερο θα πρέπει να κλείσουν ακόμα δυο μεταγραφές. Όπως είναι γνωστό ψάχνουμε για έναν αμυντικό χαφ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα γίνει κίνηση και για κεντρικό αμυντικό. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα φαίνεται δύσκολο να ολοκληρωθούν δυο μεταγραφές μέσα σε 5 μέρες αλλά περιμένουμε με αγωνία.

Το τελευταίο όνομα που παρέλασε είναι αυτό του Ντιέγκο Ρίβας. Πρόκειται για Ισπανό μέσο που πράγματι προτάθηκε στην ομάδα μας και τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Ρεαλ Σοσιετατ. Από τη διοίκηση δηλώνουν ότι «δεν έρχεται έτσι παίκτης στην Κύπρο» και παράλληλα εκδηλώνουν τη δυσφορία τους για τη διαρροή αφού θεωρούν ότι άδικα ο κόσμος «φτιάχνεται» για περιπτώσεις που κρίνονται ανέφικτες.

Ο αντιπρόσωπος του Ρίβας στην Κύπρο διαδίδει ότι η διαφορά που μας χωρίζει είναι μόνο 50 χιλιάδες ευρώ (ζητά 350 δίνουμε 300) αλλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι κολλά σε αυτό η μεταγραφή όταν ο ισπανικά μμε αναφέρουν ότι ο παίκτης απέρριψε προσφορά της Λα Κορούνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!