Πλέον στενεύουν τα περιθώρια

Οι διπλοί αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League είναι οι πιο σημαντικοί της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ. Με πρόκριση η ομάδα μας εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Europa και στη συνέχεια θα επιδιώξει την υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του CL. Αν τυχόν αποκλειστούμε πρόωρα θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα σε όλους τους τομείς.. Η επιτυχία θεωρείται άμεσα συνδεδεμένη με την έγκαιρη και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας κάτι το οποίο τίθεται σε κίνδυνο όσο περνούν οι μέρες και δεν γίνονται οι δυο από τις τρείς μεταγραφές που χρειαζόμαστε.

Σε 30 μέρες η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Την Πέμπτη η ομάδα αναχωρεί για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το πόσο καθοριστικό είναι να πάει ακολουθήσει την προετοιμασία ο επιθετικός κλάσης που θέλουμε είναι σε όλους γνωστό.

Το ζητούμενο είναι αν ο Δώνης και οι συνεργάτες του στο θέμα προγραμματισμού καταφέρουν να κερδίσουν την μάχη με τον χρόνο. Η επιμονή στην περίπτωση του Τζιμπούρ μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει τον προπονητή μας ο οποίος σε δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση άφησε να νοηθεί ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο αφού μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη θα πρέπει να κλείσει το θέμα.

Δειλά δειλά από πλευράς διοίκησης άρχισε να διαρρέει ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου αν ο επιθετικός δεν πάει με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία και ταξιδέψει 1-2 μέρες μετά μόνος του. Βασικά πάμε από αναβολή σε αναβολή αφού παρά το ότι υπάρχουν επιλογές κάποιοι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Θα είναι όμως το τέλος του κόσμου για πολλούς από εμάς αν πάμε στον 3ο προκριματικό χωρίς να έχουμε κάνει όλα όσα έπρεπε. Είναι για αυτό που θα πρέπει οι υπεύθυνοι όχι μόνο να αντέξουν την πίεση αλλά και να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Θυμίζουμε ότι πέραν του επιθετικού είναι απαραίτητη και η απόκτηση του αντικαταστάτη του Ντε Βινσέτι ενώ οι υπεύθυνοι παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο με την απόφαση τους να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη που μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας σε μεταγενέστερο στάδιο

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!