Πλέον χωράνε όλοι

Τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε πολύς λόγος για την επιλογή ή και επιμονή του Γιοβάνοβιτς να παρατάσσει την ομάδα χωρίς τον Μπενασούρ στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής έκρινε ότι το τρίο Μοράις, Τζιόλη και Πίντο μπορούσε να κουμαντάρει τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στον οργανωτικό με τον τελευταίο να επιχειρεί ανεπιτυχώς να λειτουργήσει ως αντι Μπενασούρ. Το σκεπτικό της επιλογής είχε να κάνει με το ότι αν και αμυντικογενείς παίκτες, η ικανότητα τους είναι τέτοια που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Στον τελευταίο αγώνα με το Παραλίμνι ο προπονητής άφησε εκτός τοΝ Τζιόλη και επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Μπένα σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει πιο καλά το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Κατά τρόπο παράδοξο για κάποιους αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπήκε μέσα και ο Τζιόλης. Ο Ελλαδίτης μεσοαμυντικός ήταν μάλιστα αυτός που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ατόρνο.

Που καταλήγουμε;

Ο τραυματισμός του Ζουέλα δημιουργεί νέα δεδομένα τουλάχιστον στον αγώνα με τη Δόξα, όπου θα δούμε και πάλι στο αρχικό σχήμα το τρίο Μοράις, Πίντο, Τζιόλη αλλά και τον Μπένα. Οι ρόλοι αναμένεται να είναι οι ίδιοι με τον τελευταίο αγώνα όπου ο Νούνο πήρε θέση δίπλα από τον Αντωνιάδη.

Οι τραυματισμοί έχουν περιορίσει τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς στο ελάχιστο και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο στόχος πάντως δεν αλλάζει αφού παρά τις αντιξοότητες πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τη Δόξα.Σήμερα ξεκαθαρίζει του ΖουέλαΟι σημερινές εξετάσεις θα ξεκαθαρίσουν το μέγεθος του προβλήματος του Αγκολέζου αμυντικού αλλά θεωρείται δεδομένο ότι δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τη Δόξα. Θυμίζουμε ότι και προ διμήνου ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα στους προσαγωγούς το οποίο τον ταλαιπώρησε αρκετά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!