Πλήγμα με Καρυπίδη

Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και η ομάδα χάνει τον καλύτερο της αμυντικό λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση για ένα διάστημα 2 μηνών. Ο Καρυπίδης θα έχει να θυμάται για πολύ καιρό την ημέρα των τριακοστών του γενεθλίων και τον αγώνα στην Πάφο αφού σε μια ανύποπτη τελικά φάση ήρθε ο τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.  Οι ιατρικές εξετάσεις κατέδειξαν ρήξη τένοντα κάτι που σημαίνει ότι ο Κάρυ θα μείνει παροπλισμένος για διάστημα 6-7 εβδομάδων. Ο Γιοβάνοβιτς καλείται να διαχειριστεί τα αρνητικά δεδομένα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ανόρθωσης. Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο προπονητής μας αλλά είναι σίγουρο ότι η ομάδα χωρίς τον Καρυπίδη είναι πολύ διαφορετική. Όπως γράφει και ο Πίκος στο σημερινό του σχόλιο ο ΑΠΟΕΛ στο διάστημα 60-90 στην Πάφο είχε την ίδια προβληματική εικόνα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το κοινό χαρακτηριστικό της ομάδας στις δυο αυτές στιγμές ήταν η απουσία του Καρυπίδη αλλά και η αδυναμία των αμυντικών χαφ να αναχαιτίσουν τον αντίπαλο.

Δεν μπορούμε επίσης μετά από πέντε μήνες να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας αναμένοντας θαύματα. Είναι η παρουσία του Καρυπίδη που παίζει καταλυτικό ρόλο στο να βλέπουμε τον Μπόρδα να βελτιώνεται και τον Ζουέλα στις λίγες συμμετοχές του να είναι μετά δυσκολίας υποφερτός.

Το πώς θα αντιδράσει η ομάδα χωρίς τον καλύτερο της αμυντικό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Η επιστράτευση του Μοράις στον αγώνα με την Ανόρθωση είναι στο δικό μας μυαλό η πιθανότερη επιλογή αλλά σημασία έχει το τι θα αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς.

Αν είναι παρήγορο ο Ατόρνο δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή ενόψει του ντέρπι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!