Πληθώρα ποιοτικών επιλογών

Ο κόσμος συνήθισε να ακούει και να διαβάζει συχνά πυκνά τη στερεότυπη φράση «ευχάριστος πονοκέφαλος» η οποία χρησιμοποιείται για να δείξει την πληθώρα επιλογών που έχουν οι διάφοροι προπονητές όταν έχουν στη διάθεση τους όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ και σε συνδυασμό με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας αλλά και τη δυναμική που έχουμε σαν ομάδα, στέλλει το μήνυμα ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπήρξε άτομο στο ΑΠΟΕΛ που να μην ανησύχησε όταν χάσαμε τον Μαρσίνιο για αρκετές εβδομάδες. Η ομάδα όμως ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού εφαρμόζοντας σε κάποιους αγώνες και το 4-4-2 συνέχισε το νικηφόρο σερί της. Οι πολλές και ποιοτικές επιλογές προβληματίζουν και αποτελούν σπαζοκεφαλιά ακόμα και τους αθλητικογράφους οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν να προβλέψουν ποίους ποδοσφαιριστές και ποια τακτική θα επιλεγεί ενόψει Αελ. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από όλους τις πρέπει να κάνει για να κερδίσουμε και περιμένουμε να δούμε τις επιλογές του.

 Μέσα από τις δηλώσεις του πάντως γίνεται ξεκάθαρο πόσο πολύ υπολογίζει την Αελ, τονίζοντας την ανάγκη να έχουμε σωστή μεσοαμυντική λειτουργία. Ο προπονητής μας θεωρεί ότι η όποια δύναμη της Λεμεσιανής ομάδας βρίσκεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και είναι αυτό που θα επιχειρήσει να περιορίσει. Το αντίδοτο στην ταχύτητα τους είναι η συνοχή όλων των γραμμών μας ενώ αν ο Ζόρζε δεν προερχόταν από δίμηνη αποχή θα λέγαμε ότι ταιριάζει απόλυτα για τις ανάγκες του αγώνα.

Το πρωί της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση πριν τον καθοριστικό αγώνα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λεμεσό. Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα παρόλο που η Αελ αποφεύγει να τοποθετηθεί επίσημα, η διαβεβαίωση που δίνει είναι ότι θα επιτρέψει στο συνεργείο της LTV να μεταδώσει τον αγώνα. Έτσι εξηγείται και η σχετική ενημέρωση που λάβαμε από το συνδρομητικό κανάλι που αναφέρει τα ακόλουθα:

 Ο Αγώνας Αελ Vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 4/12 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!