Πληρωμή ή διακοπή συνεργασίας

Επανερχόμαστε στο πιο καυτό πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ που δεν είναι άλλο από το οικονομικό και το τρομερό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η διοίκηση Πετρίδη. Η ουσία του προβλήματος εστιάζεται στο ότι το μεγαλύτερο έσοδο της ομάδας που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα παραμένει εδώ και πάρα πολλούς μήνες ανείσπρακτο. Η LTV δεν μπορεί να πληρώσει τις οφειλές της και σε συνδυασμό με τον ήδη ελλειμματικό προϋπολογισμό του ΑΠΟΕΛ το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Η έλλειψη ρευστότητας θα κάνει δύσκολη την καταβολή μισθών Φεβρουαρίου και από τον ερχόμενο μήνα το πρόβλημα θα πάρει διαστάσεις που δύσκολα θα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Σε προηγούμενη μας αναφορά για το θέμα διερωτηθήκαμε κατά πόσο η σχέση ΑΠΟΕΛ και LTV οδηγείται σε dead end. Σήμερα και με τα όσα συμβαίνουν και τον τρόπο που επιλέγει το συνδρομητικό κανάλι να διαχειριστεί το πρόβλημα μπορούμε να πούμε ότι δεν υφίσταται το ερώτημα.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει άλλη επιλογή από το να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Οι προσωπικές φιλίες και το ότι η LTV είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ δεν αρκούν για να συνεχιστεί η προβληματική και αδιέξοδη κατάσταση των τελευταίων 12-15 μηνών.

Η LTV στήριξε με το αζημίωτο τον ΑΠΟΕΛ σε δύσκολες στιγμές αλλά πλέον δείχνει να είναι ένα βαρίδι που απειλεί να βυθίσει και την ίδια την ομάδα μας και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα διάφορα πλάνα για ευκολίες πληρωμής δεν έχουν τηρηθεί κάτι που έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο πλευρών.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένουμε να δούμε τη διοίκηση Πετρίδη να κάνει πράξει τις εξαγγελίες της για διασφάλιση των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!