Πλησιάζει η επόμενη ανακοίνωση

Το Σαββατοκύριακο πέρασε ήρεμα για όλους μας αλλά ήταν ένα διήμερο έντονων επαφών και διαπραγματεύσεων για τον Θεόδωρο Κυριακίδη και όσους συμμετέχουν στην επιτροπή προγραμματισμού. Πέραν της εύκολης υπόθεσης και του αίσιου τέλους που είχε το θέμα τερματοφύλακα με τον Πάνο Κωνσταντίνου η προσπάθεια εδώ και καιρό επικεντρώθηκε στην απόκτηση του ενός από τους δυο επιθετικούς που ψάχνουμε. Ο Μεγιόνκ ήταν και είναι στο short list του προπονητή αλλά η διστακτικότητα του να βάλει την υπογραφή στα συμβόλαια που του έχουν αποσταλεί ανάγκασε τους υπεύθυνους να προχωρήσουν πιο εντατικά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Δυο από αυτές θεωρούνται εξαιρετικές αφού πρόκειται για παίκτες που θεωρούνται επιθετικοί που μπορούν να σηκώσουν το αγωνιστικό και όχι μόνο βάρος που απαιτείται. Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας (εάν όχι και νωρίτερα) να κλείσει θετικά το θέμα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το ΑΠΟΕΛ ψάχνει όπως είναι γνωστό για σέντερ φορ κλάσης του οποίου η αγωνιστική αξία θα πείσει σχετικούς και άσχετους ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τη συγκεκριμένη θέση. Είναι για αυτό που θα απαιτηθεί να δαπανηθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό αφού ο τιμοκατάλογος επιθετικών είναι ο πιο τσουχτερός.

Απομένουν δυο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι πριν από την πρώτη στον Αρχάγγελο θα γίνουν άλλες τέσσερις μεταγραφές που θα κλείσουν ως ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας χρονιάς. Υπενθυμίζουμε ότι η ιεράρχηση όπως αυτή διαρρέει αφορά την απόκτηση δυο επιθετικών, ενός μέσου και ενός αμυντικού για την αριστερή πλευρά.

Εκδήλωση ενάντια στη φυγοστρατία
Με χαρά λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω ανακοίνωση με την ελπίδα ότι η κινητοποίηση θα ευαισθητοποιήσει τους διάφορους «υπεύθυνους».

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Γονέων Κληρωτών Στρατιωτών θα διαδηλώσει ενάντια στη φυγοστρατία ζητώντας επίλυση του προβλήματος πριν την κατάταξη του Ιουλίου 2010. Απαιτούμε ισονομία μεταξύ των πολιτών και άρση της διάκρισης που γίνεται μεταξύ αυτών που μένουν να υπηρετήσουν και αυτών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φεύγουν αδικαιολόγητα χωρίς καμία επίπτωση. Το σύνθημα μας παραμένει « Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ». Αυτοί που έχουν φύγει αδικαιολόγητα, πρέπει να έρθουν πίσω να υπηρετήσουν.

Πέραν τούτου οι αρμόδιοι δηλώνουν ότι η μείωση της στρατιωτικής θητείας θα πραγματοποιηθεί μόνο αφού παταχθεί η φυγοστρατία. Με αυτό σαν δεδομένο η αδικία είναι διπλή και η φυγοστρατία πρέπει να παταχθεί άμεσα.

Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 στις 4.00 το απόγευμα μπροστά από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Λευκωσία κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας ένα απλό μήνυμα sms στο κινητό τηλέφωνο 99297269 ή ένα email στο [email protected]

Ευχαριστούμε
Ομάδα Πρωτοβουλίας Γονέων Κληρωτών Στρατιωτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!