Πλησιάζει ο αγώνας ορόσημο

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού η απίστευτη μέχρι στιγμής πορεία μας στον 7ο όμιλο του Champions League μας διατηρεί στην πρώτη θέση του ομίλου και έκανε τους πάντες να αξιολογούν τις πιθανότητες για πρόκριση στους 16! Κάναμε και προ ημερών ειδική αναφορά στα επιθυμητά και μη σενάρια για τους αγώνες που απομένουν αφού εδώ που φτάσαμε έχουμε καθήκον να παλέψουμε κάθε λεπτό και κάθε πόντο ανεξαρτήτως του ποια θα είναι η κατάληξη. Το rematch με την Πόρτο θεωρείται από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας ως ο πιο καθοριστικός αγώνας. Και αυτό γιατί αν κερδίσουμε τον μεγάλο μας αντίπαλο θα κλειδώσουμε την 3η θέση που οδηγεί στο Europa ενώ θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάληψη μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά. Επαναλαμβάνουμε. Ασύλληπτα πράγματα αλλά αληθινά και ΑΠΟΕΛιστικα.

Η αποστολή θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολη. Το 1-1 μέσα στο Όπορτο προ δεκαπενθημέρου δείχνει πολλά αλλά και τίποτε αφού δεν μας διασφαλίζει βαθμολογικό κέρδος αύριο. Ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά πρέπει να διαχειριστεί αποτελεσματικά και την πίεση που δημιουργεί η προσδοκία για τη νίκη που ίσως να ισοδυναμεί με πρόκριση. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αν και δεν το δηλώνουν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την πρόκριση και όπως όλοι μας την θέλουν σαν τρελοί.

Η Πόρτο με τη σειρά της έρχεται στη Λευκωσία με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και πιο συγκεκριμένα τη νίκη. Ο Πορτογαλικός τύπος τους έκραξε μετά το 1-1 σε βαθμό που θέλουν μέσω του αυριανού αγώνα να δώσουν απαντήσεις.

Δεν είναι υπερβολή το ότι το ΓΣΠ είναι πολύ μικρό για να χωρέσει όσους θα ήθελαν να δώσουν τον παρών τους σε έναν αγώνα που ευχόμαστε να αποδειχτεί ιστορικός. Το sold out είναι δεδομένο ενώ το ότι μας δόθηκε όλη η βόρεια σημαίνει ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο από οπαδούς μας. Ο κόσμος με μπροστάρηδες τους οργανωμένους πρέπει να κάνει την αρχή στέλλοντας το μήνυμα ότι ο παικταράς Χουλκ και οι υπόλοιποι θα περάσουν ένα εφιαλτικό βράδυ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!