Πλησιάζει το deadline

Συγχωρέστε μας που δεν θα σας τάξουμε μεταγραφή αεροδρομίου και παίκτη του οποίου το άκουσμα θα προκαλέσει πάταγο. Οι υπερβολές αυτές είναι αχρείαστες και πολλές φορές επικίνδυνες, οπότε θα ασχοληθούμε με δεδομένα. Το deadline της 24ης Ιουλίου πλησιάζει κάτι που ως ένα μεγάλο βαθμό αναγκάζει τη διοίκηση και τον Δώνη να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις όσον αφορά τον επιθετικό. Τη συγκεκριμένα μέρα ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δηλώσει στην Uefa του παίκτες που θα αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό και ο επιθετικός πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτούς. Όπως έχουμε πει ξανά μπορεί να μην τίθεται θέμα συμμετοχής του στον πρώτο αγώνα αλλά για να μπορέσει με το καλό να δώσει ουσιαστική βοήθεια στα play offs θα πρέπει να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει να αρχίσει προπονήσεις το συντομότερο, να πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό και ακόμα περισσότερο στο super cup.

Είναι για αυτό που οι διοικούντες θέλουν να κλείσουν το όλο θέμα το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Είναι επίσης για αυτό που στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες είναι και πάλι πρώτο θέμα ο επιθετικός.

Το ζητούμενο μετά από πολλές προσπάθειες που δεν είχαν επιτυχή κατάληξη είναι να κλείσει ένας παίκτης που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και μάλιστα άμεσα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!