Ποίος αποφασίζει για τον αγωνιστικό προγραμματισμό;

Παρόλο που η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρη σε όλους κάτι τέτοιο δε φαίνεται να συμβαίνει. Με αφορμή απόψεις μερίδας οπαδών μας όπως αυτές εκφράζονται με διάφορους τρόπους, κρίνουμε σκόπιμο να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποίοι μένουν ή φεύγουν από τον Αρχάγγελο. Αυτό τονίζεται εμφαντικά και ίσως σε υπερβολικό βαθμό από τους διοικούντες στην προσπάθεια τους να αποδείξουν ότι η δική τους ανάμειξη έχει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα. Ακόμα και ο Θεόδωρος Κυριακίδης που έχει τη στενότερη συνεργασία με τον προπονητή μας δηλώνει με κάθε αφορμή ότι η διοίκηση υλοποίει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις επιθυμίες του Ιβάν.

Αποφάσεις λοιπόν που πάρθηκαν όπως η παραμονή των Σικορά, Κόντη ή Πουρσαϊτίδη, η μη ανανέωση του Κοσόφσκι και η απόκτηση του Μποαβεντούρα είναι αποτέλεσμα επιλογών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους υπήρχαν περιορισμοί λόγω οικονομικής στενότητας, στην μεταγραφική που διανύουμε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι για αυτό το λόγο εξάλλου που μπορέσαμε να κάνουμε αρκετά νωρίς κινήσεις που θεωρήθηκαν από όλους ως σωστές.

Είναι για αυτό που είναι άδικο και υπερβολικό να θεωρεί ο οποιοσδήποτε τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ τσιγκούνη επειδή δεν προχωρούμε στην απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Και αυτό γιατί η ετοιμότητα σε επίπεδο διοίκησης για να πραγματοποιηθεί μεταγραφή επιθετικού είναι δεδομένη εφόσον αυτό θελήσει ο Ιβάν. Όπως γράφουμε εδώ και καιρό τα πάντα εξαρτώνται από τον Σικορά στον οποίο ο προπονητής μας συνειδητά αποφάσισε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία. Ευκαιρία που έχει χρονικό ορίζοντα και μάλιστα σύντομο αφού θα είναι ο πρώτος που δεν θα πάρει οποιοδήποτε αχρείαστο ρίσκο αν διαφανεί ότι ο Πολωνός δεν μπορεί ούτε αυτή τη φορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!