Ποιες μεταγραφές και ποια Λυών;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καρδιά και η ψυχή όλων μας χτυπά εκεί που πρέπει. Και ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Χρέος και ευθύνη όλων είναι να δούμε κατάματα την πραγματικότητα. Και αυτή λέει ότι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά του παιχνίδια στην προσπάθεια να πετύχουμε το ιστορικό back to back. Πάμε στη Λεμεσό, πάμε στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου για να βροντοφωνάξουμε «βάλτε μυαλό και πάρτε το χαμπάρι, πρωτάθλημα θα πάρουμε και πάλι». Η ΑΕΛ είναι ο επόμενος μας αντίπαλος και όχι η Λιόν. Δεν έχει σημασία πλέον το αν έγινε ή όχι μεταγραφή γιατί τα πάντα έχουν τελειώσει. Εκείνο που δεν τελείωσε είναι ο στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η μοναδική συνταγή που εισηγούμαστε είναι να ενώσουμε άπαντες οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τις δυνάμεις και μόνο εμείς ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν γίνει αυτό το πράγμα. Με μια φωνή, με μια γροθιά πάμε να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Εμείς με τη φωνή μας στην κερκίδα και ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση τους στο γήπεδο. Η ΑΕΛ μας νίκησε δύο φορές γιατί εμείς της δώσαμε το δικαίωμα.

Εμείς της δώσαμε αυτό το δικαίωμα και δεν υπάρχει τρίτη φορά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την καλύτερη ευκαιρία να απαντήσει σε όσους πιστεύουν ότι έχουμε διχαστεί για τις μεταγραφές ή για άλλα γεγονότα. Οι πιστοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ έχουν αποδείξει ποιοι είναι. Έχουν τα κότσια να κάνουν κριτική και να έχουν απαιτήσεις από την ομάδα, αλλά και να υποστηρίζουν και να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή στα πιο δύσκολα τεστ.Την Κυριακή στο Τσίρειο θα συμβεί αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Να παρακαλούν όλοι να δουν τον ΑΠΟΕΛ ηττημένο. Η ΑΕΛ θα έχει συμπαραστάτες όλους τους αντί-ΑΠΟΕΛ αλλά και αντίπαλους όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Εδώ και τώρα λοιπόν, πάμε με δύναμη να νικήσουμε και να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους για το θέμα κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην κάθε ανύπαρκτη ομάδα να πιστέψει πως μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι όμως η ώρα να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αν την Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Τσίρειο, τότε  θα δημιουργηθεί ξανά η δυναμική που πρέπει και μας αρμόζει.

Απευθύνουμε εκ νέου κάλεσμα σε όλους να δώσουν παρών στη δυτική κερκίδα. Εκεί πανηγυρίσαμε πολλές μεγάλες επιτυχίες που ισοδυναμούσαν με κύπελλα και πρωταθλήματα. Να θυμηθούμε το παρελθόν και να κάνουμε πιο αισιόδοξο το μέλλον μέσα από αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!