Ποιοι έχουν κρατημένες θέσεις βασικού

Το σημερινό φιλικό (20:00) με την Λεχ Πόζναν ολοκληρώνει τον κύκλο προετοιμασίας της ομάδας μας στην Πολωνία και ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση ενόψει του αγώνα με τη Βαρντάρ. Το σημερινό τεστ θεωρείται το πιο σημαντικό για τον Πασιένσια όχι μόνο λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά και γιατί μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας οι παίκτες μας θα πρέπει να δείξουν ότι άρχισαν να κατανοούν και να εφαρμόζουν όσα ζητά η τεχνική ηγεσία.

Το ζητούμενο πλέον είναι η ομοιογένεια που ομολογουμένως δεν υπάρχει στον απαιτούμενο βαθμό. Οι νέες προσθήκες είναι αρκετές και το τι οι τουλάχιστον οι μισοί από τους οκτώ παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος θα είναι στην 11αδα με την αντίπαλο τη Βαρντάρ φανερώνει τη σημασία του να “δέσουν” παλιοί και νέοι.

Ο προπονητής λογικά έχει καταλήξει στον κορμό και τα ερωτηματικά όσον αφορά την ιδανική 11αδα περιστρέφονται γύρω από 2-3 θέσεις. Στην άμυνα οι τρεις θέσεις είναι καπαρωμένες από τους Σέρτζιο, Αντωνιάδη και Αμορίν. Το ερώτημα αφορά τον Καρλάο και αν μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος ή αν θα δούμε τον Αστιθ βασικό. Ο Βάσκος πάντως αντιμετωπίζει ένα μικρο πρόβλημα και δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

Λίγο πιο μπροστά o Μοράις έχει κρατημένη θέση και αυτό που φαίνεται να απασχολεί είναι αν σε ένα επιθετικογενές 4-3-3 μπορεί να σπάσει το δίδυμο με τον Βινίσιους και να δούμε έναν εκ των Ντε Βινσέτι ή Μακρίδη να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Στίλιτς έχει θέση βασικού στον ΑΠΟΕΛ του Πασιένσια με τους Βάντερ και Εφραίμ να έχουν προβάδισμα για τα δυο άκρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Λεάλ εκτός και αν ο Πιατκόφσκι δείξει στα δυο φιλικά που απέμειναν ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!