Ποιοι θα παίξουν αριστερά;

Με τους Αλεξάνδρου και Αλωνεύτη να μην είναι καν στην αποστολή και τον Μαντούκα να θεωρείται παραπάνω από αμφίβολος, ο Δώνης καλείται να κάνει τις καταλληλότερες επιλογές παικτών που θα καλύψουν την αριστερή πτέρυγα. Ο στόχος είναι διπλός αφού η αριστερή πλευρά πρέπει να ανταποκριθεί τόσο αμυντικά όσο και στο οργανωτικό κομμάτι, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός οτι η Ελσίνκι βγάζει τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες από τη συγκεκριμένη πλευρά. Αν θεωρήσουμε δεδομένη τη διάταξη 4-4-2 αλλά και το οτι ο Μαντουκα θα μείνει στον πάγκο ο Δώνης πρέπει να αποφασίσει ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με τον Γκόμες να έχει προβάδισμα. Ο Πορτογάλος ήταν η επιλογή του προπονητή για την συγκεκριμένη θέση και σε μερικούς αγώνες στο τέλος της περσινής χρονιάς και παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση δεν θα είναι έκπληξη να τον δούμε βασικό. Οι εναλλακτικές και επίσης επιλογές ανάγκης αφορούν τους Ντε Βινσέτι, Χαραλαμπίδη αλλά και τον Σιέρινταν κάτι όμως που θεωρείται πιο ακραίο αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα πρεπει να γίνει και μια σειρά από επιμέρους αλλαγές προσώπων και ρόλων.

Με τον Ντε Βινσέτι αριστερά θα πρέπει να αναζητηθεί παρτενέρ του Σίερινταν στη επίθεση με μοναδική επιλογή τον Ατόρνο. Στα φιλικά είδαμε τον Σίερινταν να κινείται στο αριστερο άκρο σε μια προσπάθεια να δημιουργεί ανισορροπίες στη αντίπαλη άμυνα κάτι αν γίνει σημαίνει οτι θα δούμε τον Ντε Βινσετι στη κορυφή.

Ερωτηματικό όμως υπάρχει και για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι επιλογές είναι δυο και αφορούν τον Αντωνιάδη και τον Ιωάννου. Ο μικρός κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και σε κάποια φιλικά ενώ ο Αντωνιάδης κουβαλά την περσινή εμπειρία όπου ουσιαστικά καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Η σημασία του αγώνα είναι τέτοια που κατά την άποψη μας ο Αντωνιάδης έχει προβάδισμα αφού συνειδητά ο προπονητής θα στηριχτεί στο περσινό ρόστερ πλην του Καρλάο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!