Ποιοι θα σηκώσουν το βάρος;

Μπορεί ο πρώτος αγώνας να είναι ήδη παρελθόν αλλά τα πεπραγμένα του πρέπει να είναι ο οδηγός που θα βοηθήσει την ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη προκειμένου να επιστρέψει από τα Σκόπια με σκορ πρόκρισης. Ο ΑΠΟΕΛ πάει σε μια δύσκολη έδρα για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που για να λέμε του στραβού το δίκαιο δεν έδειξε και κάτι ιδιαίτερο στον πρώτο αγώνα. Αυτό είναι ενθαρρυντικό αλλά και μια μεγάλη παγίδα την οποία πρέπει να αποφύγουμε.

Ο Πασιένσια καλείται να επαναπροσδιορίσει τις επιλογές του αφού ως ένα βαθμό δεν τον δικαίωσαν έστω και αν ο ίδιος θεωρεί πως τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν γινόντουσαν διάφορα πράγματα που στην πράξη δεν έγιναν.

Πρακτικά ο προπονητής μας και οι συνεργάτης του πρέπει να αποφασίσουν ποιοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος σε έναν αγώνα δίχως αύριο. Ο αγώνας έχει τέτοιο χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να πούμε τους λόγους που τον θεωρούμε τέτοιο. Η ψυχολογική προετοιμασία αλλά και η ικανότητα κάποιων να κάνουν το κάτι παραπάνω θα είναι αυτό που πρακτικά θα κάνει τη διαφορά.

Στον πρώτο αγώνα οι Πιατκόφσκι, Στίλιτς και Βάντερ έμειναν στον πάγκο ενώ ο Χαραλαμπίδης ήταν εκτός αποστολής. Από την άλλη η παρουσία των Σωτηρίου, Ντε Βινσέτι, Μακρίδη αλλά και Βινίσιους δεν ήταν αυτή που ανέμεναν όλοι κάτι που δικαιολογεί και το τελικό σκορ.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και το αν η ομάδα στο σύνολο της θα μπορέσει να λειτουργήσει όπως πρέπει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!