Ποιον ΑΠΟΕΛ θα δούμε με την Αελ;

Ίσως να είναι άδικο αλλά και δεδομένο πως κάθε απώλεια βαθμών και ιδιαίτερα κάθε ήττα, θα φέρνει προβληματισμό ή ακόμα και απογοήτευση σε μερίδα οπαδών μας. Όταν μάλιστα οι απώλειες έρχονται σε αγώνες με ομάδες με τις οποίες θα βρεθούμε αντίπαλοι στα play offs, δεν μπορεί παρά να γεννιούνται σοβαρά ερωτήματα. Ερωτήματα που στην πράξη θα απαντηθούν μέσα στο γήπεδο σε βάθος χρόνου και είναι για αυτό που θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση από όλους μας. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάζουμε τα όσα βλέπουμε και κυρίως αυτά  που δημιουργούν ανησυχίες.

Η εξάρτηση στον Ατόρνο για παράδειγμα όσον αφορά το γκολ είναι αφύσικη, κάτι το οποίο εντοπίσαμε έγκαιρα.  Όσο κερδίζουμε όλοι είναι happy με το φαινόμενο Ατόρνο αλλά στα δύσκολα η ομάδα δεν πείθει με αποτέλεσμα να μας πιάνουν τα υπαρξιακά μας. Ο Παραγουανός μας ξελάσπωσε στους περισσότερους αγώνες αλλά στα ντέρμπι η ομάδα έδειξε μαγκωμένη.

Η συνέχεια μας παίρνει στο Τσίρειο για τον κρίσιμο αγώνα με την Αελ και το ζητούμενο είναι η νίκη που θα επαναφέρει την ομάδα μας σε τροχιά κατάληψης της κορυφής. Ασφαλώς και το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια για δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Παρά τη διαφαινόμενη επιστροφή των Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη που θα δώσει στην ομάδα ποιοτικές επιλογές θεωρείται δεδομένη η απουσία του Ατόρνο, ενώ θυμίζουμε ότι και ο Μπουντιμίρ αποχώρησε τραυματίας με την Αεκ. Ο Κροάτης ακόμα δεν έχει βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά και δυσφορία σε μερίδα οπαδών μας.

Με αυτά τα δεδομένα το ζητούμενο απέναντι στην πολύ καλή αμυντική γραμμή της Αελ θα είναι να μπορέσουμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές από αυτούς. Για να γίνει αυτό απαιτείται καλή απόδοση για περισσότερο από είκοσι λεπτά και σωστές επιλογές από πλευράς προπονητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!