Ποιον ΑΠΟΕΛ θα δούμε σήμερα;

Η ομάδα μας σκόρπισε την απογοήτευση στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Αεκ ενώ προηγουμένως έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα όταν αντιμετώπισε τον Απόλλωνα. Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του και το ερώτημα είναι ποια εκδοχή του θα δούμε στον πρώτο επαναληπτικό με την Ομόνοια. Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στους τελευταίους δυο αγώνες πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί μας έλειπε η σωστή τακτική, το απαιτούμενο πάθος και η μέτρια απόδοση παικτών-κλειδιά. Ο σημερινός αγώνας πρέπει να αποτελέσει την αρχή για να δούμε τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τους παίκτες έτοιμους να κάνουν ότι πρέπει για να δικαιολογήσουν ότι είναι οι καλύτεροι στην Κύπρο.

Είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ενώ και η πίεση προς όλους στον Αρχάγγελο είναι τεράστια. Τίποτε από αυτά όμως δεν είναι κάτι νέο για τον ΑΠΟΕΛ και είναι εδώ που οι παλιοί πρέπει να φανούν ικανοί.

Είναι άγνωστες οι προθέσεις του προπονητή μας όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρει τις λύσεις στο πρέσιγκ που θα εξασκήσει και αυτή τη φορά ο Καϊάφας. Ήταν αυτή η τακτική που μας έκοψε στα δυο στους αγώνες πρωταθλήματος και που μέχρι στιγμής αδυνατούμε να βρούμε λύσεις.

Το πώς θα φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή είναι μεγάλο θέμα αλλά και το ποιος θα την στείλει στα δίκτυα είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί από τη στιγμή που οι Ντε Βινσέτι και Σιερινταν έχουν τρομερή δυσκολία να το πράξουν. Ο Τζιμπούρ πάντως είναι στην αποστολή.

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Αμορίν στο αρχικό σχήμα από τη στιγμή που ο Κακά ήταν τραγικός με την Αεκ. Ερωτηματικά υπάρχει γύρω από τον Καρλάο όχι για το αν θα αγωνιστεί αλλά για το αν θα είναι ο ογκόλιθος που μας συνήθισε μέχρι τον Δεκέμβριο ή αν θα είναι ο επιρρεπής σε λάθη αμυντικός των τελευταίων μηνών.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!