Ποιος είναι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου;

Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας από το βράδυ της Πέμπτης. Ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είναι άγνωστος για τους περισσότερους και κυρίως του νεαρούς σε ηλικία οπαδούς μας, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για του παλαιότερους. Και αυτός γιατί ο 62χρονός Φοίβος Ερωτοκρίτου διετέλεσε και προ εικοσαετίας και βάλε στα διοικητικά της ομάδας μας υπό την προεδρία του Μιχαλάκη Ζιβανάρη. Τον περασμένο Μάρτιο όταν και πάλι η ομάδα μας πέρασε μια φουρτούνα ήταν ένα από τα άτομα που ενίσχυσαν το συμβούλιο Ζιβανάρη. Η σύντομη παρουσία του τον κατέταξε ανάμεσα στα πιο αξιόλογα στελέχη αφού πέραν της οικονομικής ευρωστίας έδειξε να έχει ποιότητα και σαν άτομο.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου θεωρείται από όσους τον γνωρίζουν ικανότατο άτομο, αυστηρός αλλά και δίκαιος με τους συνεργάτες του αλλά και με συγκεκριμένες απόψεις για τα θέματα που απασχολούν το ΑΠΟΕΛ. Τον χαρακτηρίζει η μεθοδικότητα στις κινήσεις του και το ότι ανάλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή δείχνει τη διάθεση του να βοηθήσει. Το ότι ο Κυριάκος Ζιβανάρης στράφηκε προς το συγκεκριμένο άτομο προ ημερών αναζητώντας μια ήρεμη διάδοχη κατάσταση φανερώνει κάποια πράγματα ενώ και ανάμεσα στα υφιστάμενη μέλη του συμβουλίου τυγχάνει καθολικής αποδοχής.

>

Θετικά είδαν την εξέλιξη οι ποδοσφαιριστές αλλά και η τεχνική ηγεσία αφού γνώριζαν ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ήταν μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου τα άτομα που επωμίζονταν το οικονομικό βάρος για την αποπληρωμή κάποιων μισθών. Το οικονομικό πάντως είναι το πιο σοβαρό κεφάλαιο που θα κληθεί να δώσει λύσεις ο νέος πρόεδρος και άμεσα συνδεδεμένο με αυτό θα είναι και το αν θα κρίνει αναγκαίο να προχωρήσει με τη δημιουργία των επιτροπών από τους εξωδιοικητικούς.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου στον επαγγελματικό τομέα ασχολείται με την εμπορία όπλων και αντιπροσωπεύει τη ρωσικών συμφερόντων εταιρεία Baikal.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!