Ποιος θα ακολουθήσει τον Γκονσάλβες;

Εδώ και καιρό ο νεαρός επιθετικός παίζει με τη φωτιά αφού τα συνειδητά επιλέγει να μην ακολουθεί ζωή ποδοσφαιριστή αλλά 23χρονου που πρέπει να μάθει επειγόντως τη νυχτερινή ζωή της Κύπρου. Το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού ο Δώνης επέλεξε να τον παραπέμψει στη διοίκηση. Πλέον αναζητείται συμβιβαστική λύση για να αποχωρήσει άμεσα ο παίκτης χωρίς να αξιώσει οποιαδήποτε αποζημίωση. Το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του Γκονσάλβες που αφορά παραβίαση ωραρίου δεν μπορεί να επιφέρει διακοπή συμβολαίου, οπότε θα χρειαστούν σωστοί χειρισμοί από πλευράς διοίκησης.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τα εγκληματικά λάθη του Σέρτζιο πρέπει να ξαναχτιστεί και το ερώτημα είναι ποιοι θα ακολουθήσουν τον Γκονσάλβες προκειμένου να απελευθερωθούν θέσεις, ελπίζοντας ότι αυτοί που θα έρθουν θα είναι ικανότεροι. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Ντα Σίλβα αφού η παραμονή του και το δεύτερο εξάμηνο προϋποθέτει την καταβολή ενός σημαντικού ποσού στην ομάδα του.

Όπως γίνεται αντιληπτό η οικονομική στενότητα θα καθορίσει το γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας αφού με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα υπάρχει ένα ταμειακό έλλειμμα που υπολογίζεται στα 2.5 – 3 εκατομμύρια ευρώ.

Επιστρέφοντας όμως πίσω στο αγωνιστικό πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν και οι περιπτώσεις παικτών που φαίνεται ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ αλλά είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να δώσουν ουσιαστικές βοήθειες. Αναφερόμαστε στους Γκόμες και Ατόρνο οι οποίοι εδώ και μήνες ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς.

Είναι αυτά και πολλά άλλα που βλέπει ο Δώνης και ζητά να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό για να ξέρει με ποιον θα επιχειρήσει να διορθώσει ότι διορθώνεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!