Ποιος θα είναι ο αντί Βινίσιους;

Η απουσία του Βινίσιους θεωρείται ως η πιο σημαντική από πολλούς και αυτή που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρωθεί αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έδεσε για τα καλά με τον Μοράις και που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο ρόλο του αμυντικού χαφ. Ο Δώνης καλείται να παρατάξει ένα πλάνο που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ελέγξει το χώρο του κέντρου και το ζητούμενο είναι ποιον θα επιλέξει για παρτενέρ του Μοράις. Οι επιλογές του Δώνη είναι συγκεκριμένες και περιστρέφονται γύρω από τον Αρτυματά και τον Γκόμες. Ο πρώτος ήταν η επιλογή στους προηγούμενους αγώνες όπου ο Βινίσιους ήταν απών λόγω καρτών ή τραυματισμού δείχνοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει ως ένας βαθμό στην περίπτωση του είναι ο βαθμός ετοιμότητας του σε σχέση με τα πρόσφατα λεπτά συμμετοχής του.

Η περίπτωση του Γκόμες είναι πιο περίπλοκη. Ο Πορτογάλος πήρε χρόνο συμμετοχής στους αγώνες κυπέλλου με τη Δόξα έχοντας καλή απόδοση αγωνιζόμενος όμως ως δεύτερος επιθετικός και όχι ως ακραίος μέσος. Στο λίγο χρόνο συμμετοχής του Γκόμες στο πρωτάθλημα με τελευταίο αυτόν με την Άχνα ο πάικτης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και όχι στον κεντρικό άξονα.

Με αυτά τα δεδομένα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα σχηματιστεί για πρώτη φορά και στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς το δίδυμο Μοράις-Γκόμες ή αν θα προτιμηθεί ο Αρτυματάς.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!