Ποιος Τάνο; Ο Σολωμού!

Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία και συνεισφορά που θα έχει ο οποιοσδήποτε στο φετινό ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίηση αλλά και έκπληξη μας για τον Άθω Σολωμού. Η παρουσία του ως βασικού στους φιλικούς αγώνες στην Αυστρία και τα θετικά σχόλια που μεταφέρονταν έστειλαν κάποια μηνύματα αλλά η παρουσία του στο φιλικό με την Αελ ήταν η πρώτη τρανταχτή ένδειξη ότι διαθέτουμε εδώ και καιρό στο ρόστερ μας ένα παίκτη που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Μπορεί λοιπόν ο Πουρσαϊτίδης να είναι εδώ και δυο χρόνια από τους καλύτερους μας παίκτες, αλλά όσα δείχνει ο Σολωμού στέλνουν το μήνυμα ότι ο μεταξύ τους συναγωνισμός θα είναι έντονος και προς όφελος της ομάδας.

Ο Σολωμού δεν βρέθηκε τυχαία και από το πουθενά στην εντεκάδα στους τελευταίους αγώνες αφού ο Γιοβάνοβιτς είδε στον νεαρό Λεμεσιανό εδώ και καιρό κάποια στοιχεία, τα οποία τώρα εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση αλλά και το ποδοσφαιρικό θράσος του Σολωμού δίνουν στη δεξιά πλευρά το κάτι παραπάνω και στοιχεία τα οποία μας έλειψαν στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος. Είναι για τους ίδιους λόγους που κάτι παρόμοιο θα δοκιμαστεί και με τον Νεκτάριο στο αριστερό άκρο αλλά ο τραυματισμός του δεν επέτρεψε ακόμα να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής.

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα και από τους νέους
Αν για τον Κωνσταντίνου είναι παρακινδυνευμένο να πούμε κάτι ουσιαστικό για τους άλλους 4 νεοφερμένους το φιλικό με την Αελ, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για προσθήκες που δίνουν ποιότητα στην ομάδα. Ο Μποαβεντούρα θεωρείται από τώρα βασικός όχι μόνο λόγω Κουτσόπουλου αλλά γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αμυνθεί σωστά και παράλληλα έχει την ποιότητα για να βοηθήσει στο δημιουργικό τομέα.

Ο Μαντούκα έδειξε στο φιλικό ότι έχει την κλάση που του επιτρέπει να κάνει με κάποιες ενέργειες του διαφορά. Πρόκειται για παίκτη που έχει αντίληψη των φάσεων, ξέρει να τοποθετηθεί σωστά ενώ οι μεταβιβάσεις του έχουν μεγάλη ακρίβεια. Μπορεί να του λείπει η ταχύτητα αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα…

Ο Σολάρι αν και ανέτοιμος δείχνει την απαιτούμενη διάθεση που αποδεικνύει ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει εκεί που πρέπει. Μπορεί να έχασε κάποια παραπανίσια κιλά αλλά η μεγάλη αποχή δεν του επιτρέπει να κάνει όλα όσα θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τους αγώνες και είναι για αυτό που χρειάζεται σκληρή δουλεία από τον ίδιο και υπομονή από τον κόσμο. Πάντως το γκολ που σημείωσε είναι η καλύτερη ψυχολογική ένεση τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που κινδυνολογούν.

Τέλος ο Τρισκόφσκι χωρίς να κουβαλά το βάρος των απαιτήσεων που έχουν άλλοι συμπαίκτες του, δείχνει να είναι ο παίκτης που θα δώσει λύσεις τόσο οργανωτικά όσο και στον εκτελεστικό τομέα. Το νεαρό της ηλικίας του εγγυάται ότι θα μάθει πολλά κοντά μας και το ζητούμενο είναι παραμείνει προσγειωμένος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!