Ποιος το θέλει περισσότερο;

Πλέον δεν έχει καμία  σημασία ποιος διαθέτει την καλύτερη ομάδα.  Ούτε τραυματισμοί, ούτε κάρτες, ούτε διαιτητές, ούτε βοηθοί. Αυτή την ώρα το μόνο που μετρά είναι το ποιος το θέλει περισσότερο. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται λίγες μέρες μακριά από το μεγαλύτερο τοπικό επίτευγμα τις σύγχρονης ιστορίας του. Πάμε για να κατακτήσουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να βάλουμε τις βάσεις για το δεύτερο συνεχόμενο back to back.  H ιστορία θα γράφει ΑΠΟΕΛ κάτω από κάθε τίτλο τα τελευταία χρόνια. Το θέμα δεν είναι ποιοι θα κληθούν να παίξουν και ούτε αν έπρεπε ή όχι να φύγει ο προπονητής. Το θέμα δεν είναι αν η διοίκηση έπραξε σωστά ή λανθασμένα. Το θέμα αυτή την ώρα είναι άλλο.

Οι μάντηες έρχονται στο ΓΣΠ και για πρώτη φορά στην ιστορία τους μπαίνουν στην διαδικασία να σκέφτονται ότι είναι όσο πιο κοντά έχουν φτάσει ποτέ στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πιστεύουν ότι το ενενηντάλεπτο του Σαββάτου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν να ζήσουν στην ιστορία τους. Νιώθουν ότι επειδή για πρώτη φορά θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια που τους έχουμε δώσει, θα μπορέσουν να μας κερδίσουν.

Ποιος το θέλει περισσότερο;

Για τους μάντηες θα είναι το πρώτο τους. Δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα. Έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και κυνηγούν κάτι παράλληλο με αυτό που κυνηγούσε ο ΑΠΟΕΛ όταν μπήκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Champios League. Μπήκαμε, γιατί το θέλαμε τόσο πολύ. Τόσο, όσο θέλουν το πρωτάθλημα αυτή την βδομάδα οι μάντηες.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύο ημίχρονα μπροστά του για να στείλει πίσω στην Λάρνακα όσους με βλέψεις θα έρθουν στην Λευκωσία για να μας στερήσουν την νίκη. Θα στείλει μαζί τους χιλιάδες άλλους για μπάνια στις φοινικούδες και θα βάζει τα θεμέλια για άλλο ένα πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του.

Θα τα καταφέρει αν το θέλει περισσότερο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!