Πολλά προβλήματα, ίδιος στόχος

Το ΑΠΟΕΛ ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2010 με ένα δύσκολο αγώνα στην Πάφο εναντίον της ΑΕΠ. Για ακόμα μια φορά οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι πολλές και σίγουρα στερούν από τον προπονητή μας πολύτιμες μονάδες. Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται οπότε όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά. Όπως και στον αγώνα με την Πέγεια ο Μοράις θα κληθεί να καλύψει το κενό που δημιουργείται στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας των Ζόρζε, Κόντη και Γκριτσάροφ. Παρτενέρ του Μοράις θα είναι ο Μπρούερς ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών. Σημαντική θεωρείται η απουσία και του Ζεβλάκοφ ο οποίος έβλεπε συνεχώς δίκτυα στους τελευταίους αγώνες.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μιροσάβλιεβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Παπαθανασίου να μένει στον πάγκο για να δώσει βοήθειες σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά. Ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και μαζί με τον Κοσόφσκι θα έχει το δύσκολο έργο του να οργανώσει σωστά την ομάδα. Μιχαήλ και Πίντο θεωρούνται επίσης σίγουροι στη μεσαία γραμμή ενώ η άλλη θέση λογικά θα παιχτεί ανάμεσα στους Σατσιά και Σολωμού.

Η ισοπαλία στον αγώνα του πρώτου γύρου πρέπει να μας θυμίζει ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες αφού όπως τονίσαμε πολλές φορές τις τελευταίες μέρες η ομόνοια πέρασε εύκολα από το ίδιο γήπεδο την περασμένη αγωνιστική για άλλους λόγους. Σοβαρότητα λοιπόν και καλή απόδοση είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από το ΑΠΟΕΛ. Σχεδόν τρεις χιλιάδες οπαδοί μας θα βρεθούν στο Παφιακό για να στηρίξουν σε έναν ακόμα αγώνα τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς.

Ασταμάτητοι στο μπάσκετ
Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του στο μπάσκετ αφού πέρασε νικηφόρα και από το κλειστό του Στροβόλου κερδίζοντας τον Κεραυνό στη παράταση με 85-87. Ήταν η δεύτερη νίκη επί του Κεραυνού και ήρθε στο τελευταία δευτερόλεπτο της πεντάλεπτης παράτασης. Ο Χιθ ήταν ο παίκτης που με μπάσιμο έδωσε στην ομάδα μας την τεράστια νίκη ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 45-45, 55-58, 77-77, 85-87

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!