Πολλά τα κίνητρα

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στις 4.00 το απόγευμα την Αλκή και καλείται να συνεχίσει το σερί νικών που θα το διατηρήσουν μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Ο Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε και δημόσια εδώ και μέρες ότι θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση για να επιβεβαιώσουμε με πράξεις ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Οι δυσκολίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες μετά και τη χτεσινή νίκη της ομόνοιας στο Παραλίμνι. Οι ομονοιάτες ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Αλκής που δεν είναι και λίγοι θα κάνουν τα πάντα για να μας προκαλέσουν προβλήματα.

Ότι και αν επιχειρήσουν όμως τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ με την υποστήριξη δέκα και πέραν χιλιάδων οπαδών του θα κερδίσει την κόρη της ομόνοιας όπως πολύ εύστοχα χαρακτηρίζουμε την Αλκή. Η διατήρηση της διαφοράς των πέντε βαθμών από τον βασικότερο μας αντίπαλο είναι επιβεβλημένη έτσι ώστε να εξακολουθήσουμε να κρατάμε την τύχη σταχέρια μας αλλά και να βάζουμε την πίεση στην ομάδα του βάτραχου.

Επιπλέον κίνητρο είναι και το ότι τη Δευτέρα το ΑΠΟΕΛ γιορτάζει 84 χρόνια ένδοξης ιστορίας και χωρίς αμφιβολία μια νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή θα είναι το καλύτερο δώρο για όλους μας. Πριν το αγώνα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθούν κάποιες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των γενεθλίων του σωματείου μας.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος κάποιες δοκιμές του Γιοβάνοβιτς έδωσαν αφορμή για να εικάζεται συμμετοχή του Μίρο στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρσι. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να διαφοροποιήσει και τη διάταξη και να προτιμηθεί το 4-4-2. Ο Χαραλαμπίδης είναι επίσης στην αποστολή αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην εντεκάδα.

Κουτοπονηριές με Σικορά
Από τη στιγμή που κάποιο δεν κατανοούν ότι στο ΑΠΟΕΛ δεν μένει τίποτα μυστικό θα ψάχνουν άσκοπα μετά από κάθε διαρροή τον ένοχο. Μετά τη διαρροή του τραυματισμό του Πίντο η οποία έγινε ενώ η ομάδα προπονείτο χτες μάθαμε από το site του super sportfm ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Σικορά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Μόλις χτες μάλιστα μπόρεσε να προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς επιβεβαιώνοντας αυτό που γράφαμε και χτες τυχαία για την πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα γιατί οι κάθε λογής υπεύθυνοι επέλεξαν τη σιωπή για κάποιον που δεν την αξίζει και δεν την χρειάζεται είναι κάτι που πρέπει να τους προβληματίσει παρά να μπουν στη διαδικασία να δικαιολογηθούν.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!