Πολυτιμότερος: Ο Πάρντο πανηγυρικά

Η δύσκολη και παράξενη χρονιά επιβεβαιώνεται με διάφορους τρόπους και ένας από αυτούς είναι η ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας μέσα από τις ψήφους του κόσμου. Με περισσότερα από 3000 άτομα να έχουν ψηφίσει στο σχετικό γκάλοπ του site μας τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα αφού ο Πάρντο είναι με τεράστια διαφορά ο εκλεκτός των οπαδών του ΑΠΟΕΛ Ο Ισπανός τερματοφύλακα συγκέντρωσε το 42% των ψήφων και η διαφορά από τον δεύτερο Ατόρνο (16%) λέει πολλά. Η παρουσία του Πάρντο ήταν χωρίς αμφιβολία από τους πιο σταθερούς παίκτες της φετινής πρωταθλήτριας ενώ η παρουσία τους σε κάποιους καθοριστικούς αγώνες ήταν καταλυτική. Η σιγουριά που εμπνέει ο Ισπανός εκτιμήθηκε δεόντως από τον κόσμο σε μια χρονιά όπου η αμυντική μας γραμμή έγινε αντικείμενο μεγάλων συζητήσεων. Στο τέλος έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης και ο τερματοφύλακας μας ήταν ένας πολύ καλό λόγος για να συμβεί αυτό.

Σημαντικό ρόλο για να χτιστεί η μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν και το ότι ο Ατόρνο που μέχρι τον Ιανουάριο ήταν ο κορυφαίος τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς. Πέραν του Παραγουανού αυτοί που ξεχώρισαν και συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους είναι οι  Ατόρνο, Μαντούκα και Τζιόλης.

Οι ψήφοι που χωρίζουν τους τρεις προαναφερθέντες είναι ελάχιστοι αφού κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική αλλά χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη συνέχεια ή και σταθερότητα.

Το να ψηφιστεί ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας ομάδας ως ο πολυτιμότερος μπορεί να θεωρηθεί οξύμωρο αλλά μέσα σε μια παράξενη χρονιά όπως τη φετινή αυτό είναι το λιγότερο! Εξάλλου ο Πάρντο το αξίζει και με το παραπάνω.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!