Πορδίζει ο Απόλλων Λεμεσού

Παρόλο που στον Απόλλωνα γνωρίζουν ότι ο Ατόρνο δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα τους, επικοινωνιακά επιχειρούν να στείλουν το μήνυμα βεβαιότητας ότι έκαναν όλα τα προβλεπόμενα όσον αφορά το διαδικαστικό μέρος,  έστω και αν γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ανάγκη να αποφύγουν το νέο κράξιμο από τον κόσμο τους επειδή χάνουν κάθε χρόνο ικανούς ποδοσφαιριστές οδηγεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά άνευ ουσίας. Σήμερα πρέπει να επαναλάβουμε εκ νέου τη σιγουριά των ατόμων που χειρίζονται από πλευράς ΑΠΟΕΛ το όλο θέμα. Το χαμόγελο τους όταν τους ενημερώσαμε για τις υποτιθέμενες κυρώσεις που οι παράγοντες του Απόλλωνα δηλώνουν πως θα έχουμε αν ανακοινώσουμε τον Ατόρνο είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές των δεδομένων.

Επιπλέον και για να προσαρμόζουν και οι υπόλοιποι τις σχετικές αναφορές τους στο όλο θέμα σας ενημερώνουμε για τα εξής:  Στις 8 Ιουνίου θα κατατεθεί στην ΚΟΠ το συμβόλαιο συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Άλτο Ατόρνο. Την ίδια μέρα ο Παραγουανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις , θα σταλεί το γνωστό sms και το απόγευμα θα δώσει το παρών του στην πρώτη προπόνηση της ομάδα μας.  

Η δική μας έννοια πλέον στρέφεται στις προσπάθειες να κλείσει ακόμα μια τουλάχιστον μεταγραφή μέχρι τότε. Όπως είναι γνωστό οι προσπάθειες στράφηκαν προς την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και οι σχετικές επαφές του Κυριακίδη σε Ολλανδία και Αγγλία σχετίζονται με το όλο θέμα. Θα επαναλάβουμε ξανά ότι στον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ έχει δοθεί από τον Γιοβάνοβιτς το λεγόμενο short list και μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα διαφανεί αν κάποια περίπτωση κλείσει θετικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!