Ποσοστό που θυμίζει εθνάρχη

Όπως έχουμε γράψει και προ ημερών ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται πιο κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Παρά τα αρνητικά όπως προδιαγράφονται δεδομένα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την ομολογουμένως εντυπωσιακή αποδοχή που τυγχάνει ο Σέρβος προπονητής ανάμεσα στους οπαδούς μας και η οποία επιβεβαιώνεται μέσα από το γκάλοπ που διεξάγεται από προχτές διαμέσου του apoel.net. Το ερώτημα που τέθηκε δεν μπορούσε να μην αφορά το μέλλον του Γιοβάνοβιτς και στο κατά πόσο ο κόσμος επιθυμεί την παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.  Με περισσότερα από δυο χιλιάδες άτομα να έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής το 89% τάσσεται υπέρ της παραμονής του Γιοβάνοβιτς ενώ το 11% παρουσιάζεται αρνητικό.

Γίνεται αντιληπτό ότι το 89% είναι ένα ποσοστό που ξεπερνά τα όρια της αποδοχής και της «ισχυρής εντολής» που μεταφέρει την πίεση τόσο στον ίδιο τον Γιοβάνοβιτς όσο και στη διοίκηση Ερωτοκρίτου. Ο κόσμος στην πλειοψηφία του αναγνωρίζει το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ και το ζητούμενο για τους υπεύθυνους είναι να αναλογιστούν που οδηγούν την κατάσταση.

Ο Γιοβάνοβιτς με όλα τα καλά και τα στραβά του ήταν ο βασικότερος συντελεστής της πορείας που είχε η ομάδα την τελευταία πενταετία και αυτό αποτυπώνεται μέσα από το 89% που λαμβάνει.  Ο κόσμος έχει κριτήριο και παρά τα όποια παράπονα του τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής του Σέρβου προπονητή.

Φυσικά υπάρχει και το 11% που θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τη θορυβώδη μειοψηφία που έχει και αυτή ισχυρές απόψεις για το παρών και το μέλλον της ομάδας μας.

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι όπως σε κάθε θέμα που αφορά τον Γιοβάνοβιτς έτσι και στο συγκεκριμένο γκάλοπ οι επικριτές του παρουσιάζονται κάθετοι σε κάποιες απόψεις τους. Γίναμε δέκτες μηνυμάτων στα οποία αμφισβητείται η εγκυρότητα του γκάλοπ με το σκεπτικό ότι σε αυτό λαμβάνουν μέρος και άτομα που δεν είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ όπως επίσης και το ότι πριμοδοτούμε τον προπονητή με επιπλέον ψήφους.  Το τελευταίο επιχείρημα είναι αστείο και όσοι δεν επιθυμούν παραμονή του Γιοβάνοβιτς στην ομάδα μας θα πρέπει να σκεφτούν κάτι πιο πειστικό.

Για το θέμα του ότι πιθανών να ψηφίζουν και άτομα που δεν είναι οπαδοί της ομάδας είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Ως η αρχαιότερη και πιο δημοφιλής οπαδική ιστοσελίδα στην Κύπρο είναι φυσικό να έχουμε επισκέψεις και από οπαδούς άλλων ομάδων. Θεωρούμε όμως ότι το ποσοστό αυτό είναι πολύ μικρό στο σύνολο και δεν μπορεί να διαφοροποιήσει σε ουσιαστικό βαθμό τα αποτελέσματα των εβδομαδιαίων γκάλοπ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!