Ποσό γρήγορα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του;

Η πρώτη σοβαρή αναμέτρηση της ομάδας μας οριοθετεί και την πρώτη σοβαρή αξιολόγηση όσον αφορά την μάχη του πρωταθλήματος.  Οι αγώνες με Ερμή και Πάφο συνοδεύτηκαν με θριαμβευτικά σκορ που όμοια τους είχε χρόνια να δούμε σε συνεχόμενους αγώνες. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ματς ορόσημο για την περίοδο που διανύουμε.

Η πρώτη παράμετρος που θα αξιολογηθεί αφορά τη φιλοσοφία του Τιμούρ. Μετά από 2 σχεδόν εβδομάδες παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ θα δούμε κατά πόσο είναι εφικτό να βάλει άμεσα τη δική του σφραγίδα στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Αυτή η φιλοσοφία φυσικά έχει να κάνει με διαφορά που επηρεάζουν τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Η επιλογή του συστήματος με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ, η ψυχολογία , η ανάλυση του αντιπάλου στους παίχτες και ο τρόπος αντίδρασης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι στοιχεία που ο κάθε προπονητής θέλει να αφομοιώσει η ομάδα του για να νιώσει ότι εφαρμόζεται η δική του φιλοσοφία. 

Μια άλλη παράμετρος είναι η παρουσία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Ο Καβενάγκι σίγουρα είναι ένας από αυτούς. Τα δύο γκολ του Αργεντινου απέναντι στην Πάφο έστειλαν ένα κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς μας, αλλά η πραγματική ανάγκη που έχει ο ΑΠΟΕΛ είναι ο νέος μεγάλος σούπερ σταρ της ομάδας μας να μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και με ομάδες που θεωρητικά θα διεκδικήσουν μαζί μας τον τίτλο φέτος. Πέραν από τον Καβενάγκι είναι αρκετοί άλλοι που θα πρέπει να άρπαξαν την ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα και για τους ίδιους. 

Η παρουσία με την ΑΕΚ θα στείλει κάποια πιο ρεαλιστικά μηνύματα στους οπαδούς της ομάδας μας αλλά και στου αντιπάλους όσον αφορά τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Κάθε νίκη πάνω σε δυνατές ομάδες στην αρχή του πρωταθλήματος είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ένεση για την συνέχεια και μια μεγάλη απάντηση στους αντιπάλους. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάθε αντίπαλος που αγωνίζεται μαζί μας θα προσπαθήσει να κλέψει λίγη από την αίγλη που κουβαλά ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Η πιο αποστομωτική απάντηση θα είναι το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πάμε δυνατά για να το πετύχουμε….

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!