Ποταμίτης: επαναστάτης χωρίς αιτία;

Μια νέα εποχή σηματοδοτείται σήμερα για τον ΑΠΟΕΛ αφού ο Χριστόφορος Ποταμίτης αναμένεται να ηγηθεί των λίγων που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το σωματείο. Ίσως και νωρίτερα από ότι υπολόγιζε και ο ίδιος θα βρεθεί στην προεδρική καρέκλα η οποία κουβαλά μεγάλες ευθύνες. Ευθύνες τις οποίες ο Ποταμίτης δείχνει να αντιλαμβάνεται και παρά την κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του, κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει τις προθέσεις του και την αγνότητα τους. Είναι για αυτό εξάλλου που τυγχάνει της καθολικής αποδοχής από τους οργανωμένους, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό και από τον πρόεδρο της εταιρείας. Είναι δεδομένο ότι ο Ποταμίτης δεν είναι αρεστός ανάμεσα σε αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας όπως και σε μεγαλομετόχους. Ο λόγος είναι πλέον γνωστός και σχετίζεται με  τις απόψεις του σε συγκεκριμένα θέματα όπως το γηπεδικό αλλά και μια σειρά θεμάτων εμπορικής και οργανωτικής φύσεως. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου συγκαταλέγεται μέσα στα άτομα αυτά αλλά ποτέ δεν έχει εκδηλωθεί δημόσια για να σχολιαστεί αρνητικά. Από την άλλη ο Ποταμίτης όταν ένιωσε να τον πνίγει το δίκαιο βρήκε διέξοδο στο facebook μέσω του οποίου δημοσιοποίησε κάποιες απόψεις του.

Ο Ποταμίτης όπως και τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου δεν είναι οι «κακοί» ή «μουρμούρηδες» αποελίστες που θέλουν να βάλουν χέρι στα εκατομμύρια που έφεραν στα ταμεία της εταιρείας οι παίκτες και ο προπονητής. Κάπως έτσι προσπαθεί να τους παρουσιάσει η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ μέσω επιλεκτικών διαρροών στα μμε, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ότι οι 4-5 πρωταγωνιστές της επίμαχης ανανέωσης της συμφωνίας μεταξύ σωματείου και εταιρείας οφείλουν να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν. Όπως ενημερώσαμε και προ ημερών το πιο σημαντικό αίτημα του σωματείου δεν είναι παράλογο ή επικίνδυνο για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Αναφερόμαστε στο αίτημα όπως τα μέλη του ΑΠΟΕΛ τυγχάνουν προτεραιότητας στη διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας μας. Η ανάγκη πηγάζει από τον στρατηγικό στόχο για ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση του απλού οπαδού για τον ΑΠΟΕΛ και όχι αποκλειστικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω μιας μόνιμης εκστρατείας εγγραφής μελών. Μελών του ΑΠΟΕΛ το οποίο οι διοικήσεις Ερωτοκρίτου και Ποταμίτη θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ενιαίο. Να το αποδείξουν με πράξεις και όχι με λόγια.

Δεν θα μπούμε στα διαδικαστικά αφού αυτά δεν απασχολούν τον κόσμο που απαιτεί από τις δυο πλευρές να συμπεριφερθούν με λιγότερη εσωστρέφεια και περισσότερο αποελισμό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!