Που πάμε με αυτά τα χάλια;

Μια εμφάνιση τραγική από μια ομάδα που δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει στο γήπεδο. Ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές, πήγαν στο Παραλίμνι ξέροντας ότι είχαν να κάνουν με ένα αντίπαλο που μας δημιουργεί προβλήματα και αντί να προετοιμαστούν κατάλληλα, πήγαν εντελώς απροετοίμαστοι.

Ο Σέρβος άφησε στον πάγκο τους Σολωμού και Μαντούκα βάζοντας Πουρσαιτίδη και Αλεξάνδρου. Αυτές ήταν οι δύο αλλαγές, όμως η ομάδα σαν σύνολο ήταν απαράδεκτη. Μας προξένησε μάλιστα αρνητικότατη εντύπωση όταν ο Ιβάν έδωσε εντολή να αλλάξουν πλευρές Χαραλαμπίδης και Αλεξάνδρου με το Νεκτάριο να μην μπορεί καν να πασάρει με το δεξί και αυτό κράτησε για 20 σχεδόν λεπτά.

Βέβαια δεν ήταν μόνο ο συνήθως εδώ και ένα χρόνο τραγικός Αλεξάνδρου το πρόβλημα. Η ανυπαρξία είχε να κάνει σε όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Μοραίς να μην μπορεί να περάσει μια πάσα, το Σολάρι να είναι εντελώς ανύπαρκτος και το Χαραλαμπίδη ανούσιο. Μοιραία παρασύρθηκε και ο Αίλτον σε αυτό το ρυθμό και για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν μπήκαμε στην περιοχή της Ένωσης.

Στο 47΄ο Ταρούμπα χόρεψε με μια προσποίηση την άμυνα μας και πέτυχε το 1-0 ενώ εμείς στη συνέχεια περιμέναμε να σκοράρει ο Γκριντσάροφ αντί κάποιος από τους επιθετικούς που φέραμε στην ομάδα για να μας δώσουν το εύκολο γκολ.

Δύο-τρεις όλες και όλες καλές ευκαιρίες δημιουργήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό και πλέον νωρίς, νωρίς αρχίζουμε όλοι να προσγειωνόμαστε και να απορούμε που πάμε με τέτοια εμφάνιση.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς χάσαμε και το Μαντούκα που αποχώρησε με θλάση σε ένα παιχνίδι που φανέρωσε πολλές αδυναμίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 75΄μέχρι το τέλος αγωνιστήκαμε χωρίς τακτική. Με γιουρούσια και άστοχες σέντρες κάναμε προπόνηση στο Μιλοσέφσκι και οι Παραλιμνίτες θα έχουν να λένε για την πιο εύκολη νίκη π[ου πέτυχαν σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Από το ναυάγιο που παρουσίασε ο Γιοβάνοβιτς διασώθηκαν απλά για τη μαχητικότητα τους οι Ζόρζε και Γκριντσάροφ με τον Σκοπιανό όμως να έχει ευθύνη στο γκολ.

ΑΠΟΕΛ:
Χιώτης, Πουρσαιτίδης, Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Μποαβεντούρα, Σατσιάς (80΄ Μιχαήλ), Μοράις, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου (46΄ Μαντούκα) (59΄ Τρισκόφσκι), Αΐλτον, Σολάρι

Κίτρινες: Σατσιάς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!