Που στέκουν οι αποδεσμεύσεις;

Οι περιπτώσεις του απασχολούν πλέον ελάχιστους αφού ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ έστω και αν διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Αναφερόμαστε στους Μπέκμαν, Καρυπίδη και Ζουέλα με τους οποίους εκκρεμεί η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας. Όπως γίνεται αντιληπτό η αποχώρηση τους θα έχει ένα σημαντικό κόστος για την ομάδα μας και το μόνο που έχει «κλειδώσει» μέχρι στιγμής είναι αυτό που αφορά τον Μπέκμαν. Με τον Δανό έχει επέλθει οριστική συμφωνία εδώ και μέρες και ο λόγος που η επίσημη ανακοίνωση θα βγεί την Πέμπτη ή μεταγενέστερα σχετίζεται με νομικής και οικονομικής φύσης διευθετήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές. Η ουσία είναι ότι η ομάδα μας θα αποζημιώσει τον Μπέκμαν με 105 χιλιάδες ευρώ.

Οι άλλες δυο περιπτώσεις είναι στον αέρα αφού οι παίκτες δείχνουν σαφή διάθεση να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα γεγονός που δημιουργεί κάποια ανησυχία στη διοίκηση. Ο Καρυπίδης δηλώνει πικραμένος από το χειρισμό που έτυχε από τη διοίκηση και παρουσιάζεται αδιάλλακτος όσον αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το ότι αργά ή γρήγορα θα βρει ομάδα είναι ενθαρρυντικό στοιχείο αλλά από μόνο του δεν αρκεί.

Εκεί που τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα είναι με τον Ζουέλα. Καταρχάς πρέπει να θυμίσουμε ότι χάθηκε η ευκαιρία να απαλλαγούμε μια και καλή από τον Αγκολέζο όταν προ 20ημέρου συμφώνησε να αποχωρήσει με μια αποζημίωση κοντά στις 60 χιλιάδες ευρώ αλλά χωρίς να υπογράψει.

Όταν προ ημερών η διοίκηση κάλεσε τον παίκτη να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, αυτός κατέστησε σαφές ότι δεν αποδέχεται το συγκεκριμένο ποσό και πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα. Τα πράγματα με τον Ζουέλα είναι δύσκολα αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περιθωριοποιηθεί εδώ και έναν σχεδόν χρόνο και που δύσκολα θα πείσει μια ομάδα να επενδύσει πάνω του. Αυτό σε σχέση και με το ότι ο Ζουέλα δείχνει να έχει χάσει το κίνητρο για ποδόσφαιρο δημιουργεί θέμα στην ομάδα μας. Θέμα που όπως μαθαίνουμε ανάγκασε τον Ερωτοκρίτου να στραφεί στην ΚΟΠ αλλά και την ΟΥΕΦΑ ζητώντας βοήθεια αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!