Που το πάνε παίκτες και τεχνική ηγεσία;

Κορώνα-γράμματα φαίνεται ότι είναι διαθετημένοι να παίξουν τη φετινή χρονιά στον Αρχάγγελο. Η χτεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που δεν κρίθηκε ικανή να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία επανέφερε τα πολλά και μεγάλα γιατί. Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς δεν αποτελούν πλέον ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι αφού ο προπονητής μας εντοπίζει και δεν έχει πρόβλημα να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτό όμως δεν μπορεί να διορθώσει την εικόνα που εκπέμπει εδώ και καιρό το ΑΠΟΕΛ. Εικόνα μιας ομάδας κουρασμένης από κάθε άποψη, η οποία και με τους πολλούς τραυματισμούς την έχουν διαλύσει. Ο Άρης ήρθε στο ΓΣΠ και με το σπαθί του πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει ελπίδες πρόκρισης και προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη πίεση σε εμάς. Και αυτό γιατί πριν τον αγώνα ακόμα και οι διοικούντες μιλούσαν για σκορ πρόκρισης. Αντί αυτού το γκολ δεν ήρθε ποτέ ενώ δείξαμε τη γνωστή πλέον δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών. Και όλα αυτά ενώ τόσο το αρχικό σχήμα όσο και με τις αλλαγές που έγιναν αγωνίζονταν επιθετικογεν ε ίς παίκτες.

Η συνέχεια είναι δύσκολη αφού η ομάδα δεν μπορεί να αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα αφού είναι αναγκασμένη να διασφαλίσει την τρίτη θέση. O Ζόρζε προστέθηκε και πάλι στη λίστα τραυματιών και παρά τη δεδομένη αγωνιστική του αξία, δεν μπορεί παρά να προβληματίζει η διαθεσιμότητα του. Ο Πορτογάλος με 952 λεπτά συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος έχει καταφέρει να αγωνιστεί βασικός μόνο σε 10 αγώνες, ενώ σε άλλους 13 δεν ήταν καν στη διάθεση του προπονητή. Η συχνότητα των τραυματισμών του σε συνδυασμό και με το ιστορικό του δημιουργούν ερωτήματα όσον αφορά και την επόμενη χρονιά. Αν σκεφτεί κάποιος ότι δεσμεύονται με συμβόλαια και οι Σιγκορά, Μιροσάβλιεβιτς που με τη σειρά τους θα προέρχονται από σοβαρές επεμβάσεις και πολύμηνη αποχή σημαίνει πως η προσφορά τριών “βασικών” γίνεται αμφίβολη. M ε τον Κοσόφσκι να δείχνει ξένο σώμα δημιουργούνται και άλλα ερωτήματα όπως για παράδειγμα πόσο υπολογίζεται ο Σολωμού όχι μόνο φέτος αλλά και την επόμενη χρονιά, αφού ο προπονητής δε φαίνεται να τον θεωρεί έτοιμο ακόμα και σαν αναπληρωματικό.

Ευτυχώς που υπάρχει και η καλαθοσφαιρική ομάδα
Σε μια περίοδο που το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ δεν πείθει κανένα η καλαθοσφαιρική ομάδα δείχνει να έχει ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε και βαδίζει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αρχή έγινε με τη νίκη στην έδρα της Αελ και αύριο πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Το Λευκόθεο όπως και στην περσινή σειρά τελικών θα είναι ασφυκτικά γεμάτο αφού είναι χιλιάδες αυτοί που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αφού η έδρα από μόνη της δεν μπορεί να φέρει τη νίκη. Παράλληλα θα χρειαστεί προσοχή από όλους μας αφού θα πρέπει να κάνουμε το γήπεδο κόλαση, χωρίς όμως ακρότητες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!