Πράξη Δεύτερη: Περνάμε απ’τους χόχους

Μετά την πρώτη πράξη που διαδραματίστηκε στο Τσίρειο με το γνωστό φινάλε, περνάμε στην δεύτερη πράξη το Σάββατο. Η γνωστή και αγαπημένη μας πράξη: Στο ΓΣΠ με τους χόχους. Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις, ο ΑΠΟΕΛ είναι μια άλλη ομάδα! Τα χτεσινά λόγια του Ιβάν στην δημοσιογραφική φανερώνουν ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη και αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό και μόνο είναι ικανό να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που φοβάται κάθε αντίπαλος που αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ. Μετά το ηλεκτροσόκ της Δευτέρας είμαστε άλλοι οπαδοί. Δεν ξεχάσαμε όσα λέγαμε την περασμένη βδομάδα αλλά σιωπηλά όλοι μας συμφωνήσαμε δίνοντας νοητικά τα χέρια ότι αξίζει να το παλέψουμε μετά από την εμφάνιση με τον Απόλλωνα.

Το παιχνίδι με τους χόχους ήρθε την καταλληλότερη στιγμή. Είναι η στιγμή που ο κάθε ένας από εμάς ορκίζεται ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα και να δώσει την ευχαρίστηση σε κάθε αντιΑΠΟΕΛίστα να απαλλαγεί από τα ψυχολογικά που του έχει δημιουργήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο φετινός διαχωρισμός οπαδών έτσι ώστε σε αυτό το γύρο να είναι η σειρά μας να το κάνουμε έδρα, ήρθε ως σαν να ήταν παραγγελία. Είναι σαν να μας προκαλεί η ποδοσφαιρική παράδοση να μετατρέψουμε το ΓΣΠ σε έδρα που να θυμίζει ντέρμπι από τα παλιά. Η εταιρεία έδωσε την πάσα με τα μειωμένα εισιτήρια και τώρα είναι σειρά μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι, έτσι ώστε οι κερκίδες να τρίζουν. Ο Ιβάν σήκωσε την γροθιά στο τσίρειο…εμείς  ας κάνουμε την μανούβρα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΓΣΠ που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί ως πραγματικός γηπεδούχος απέναντι στο παράρτημα της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης. Ο διαχωρισμός των οπαδών από μόνος του δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί του Απόλλωνα. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία να κάνουμε ρεκόρ προσέλευσης ΑΠΟΕΛιστών σε αγώνα με τους χόχους. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία να τους δείξουμε τι συμβαίνει όταν οι 3 από τις 4 πλευρές του ΓΣΠ είναι ΑΠΟΕΛ.

Πράξη Δεύτερη: Έσο Έτοιμοι!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!