Πρέπει να βρουν τις δυνάμεις

Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και παρόλο που στον Αρχάγγελο δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της απώλειας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το κλείσιμο της Λαϊκής, παίκτες και προπονητές πρέπει να βρουν τις ψυχικές δυνάμεις να αντιδράσουν. Στα λόγια είναι εύκολο και ίσως αναμενόμενο από τους απαιτητικούς οπαδούς μας αλλά όποιος μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της απώλειας μπορεί να μπει και στη θέση αυτών που βρίσκονται ακόμα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο χρόνος πρέπει και ήδη λειτουργεί υπέρ της εκτόνωσης αφού όσοι επηρεάστηκαν άρχισαν να συμβιβάζονται με τη νέα τάξη πραγμάτων. Η ατάκα «ευτυχώς που δεν είχαμε τον αγώνα με την Ανόρθωση άμεσα» είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατούσε μέχρι προ ημερών στον Αρχάγγελο.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί δεν αφορά τον επαγγελματισμό οποιουδήποτε αλλά τη ψυχολογία και τη διάθεση να στρέψει την προσοχή του στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Ο Κυριακάτικος αγώνας με την Ανόρθωση ίσως είναι η καλύτερη αφορμή για να αποπροσανατολιστούν από τα όσα τραγικά έχουν συμβεί και να βγάλουν τα απωθημένα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Πάρντο δεν υπάρχουν έτσι ο Γιοβάνοβιτς έχει πληθώρα επιλογών έτσι ώστε να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Σήμερα όμως αυτό που απασχολεί περισσότερο και τον ίδιο είναι η ψυχολογική προετοιμασία παρά το αγωνιστικό πλάνο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!