Πρέπει να κερδίσουμε τα Κούκλια!

Οι ρεαλιστές αναγνωρίζουν ότι το ποτήρι είναι μισοάδειο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προσοχή των υπευθύνων πρέπει να στραφεί στον να κερδίσουμε τα Κούκλια. Η νίκη δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη έστω και αν αγωνιζόμαστε εναντίον μιας από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι λόγοι που δεν έχουμε την πολυτέλεια να θεωρούμε δεδομένη τη νίκη είναι πολλοί και διάφοροι. Θα αρκεστούμε στο να υπενθυμίσουμε την επισήμανση και του Δώνη ότι οι παίκτες παρουσιάζονται επιλεκτικοί.. Υπάρχει όμως και το γνωστό πρόβλημα που αφορά την τρομερή αδυναμία να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ.

Η ομάδα μας δυσκολεύεται να παρουσιάσει και επί Δώνη την απαιτούμενη βελτίωση που θα μας ξεκολλήσει από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη τη Δευτέρα με αυτά τα δεδομένα είναι επιβεβλημένη και όλοι στον Αρχάγγελο πρέπει να βρουν τον τρόπο για να την πάρουν.

Τα μεμονωμένα θετικά στοιχεία που είδε ο προπονητής στον αγώνα με την Maccabi δεν αρκούν. Η ομάδα μας εναντίον της Αεκ Κουκλιών θα πρέπει να δείξει ότι έχει την ποιότητα και τρόπο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.

Το σερί που έχουμε τρομερή ανάγκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους δεν ήρθε ποτέ και ο κίνδυνος να εκτροχιαστούμε πριν ακόμα μπει το 2014 είναι ορατός. Πρέπει όμως να αποφευχθεί αφού σε αντίθετη περίπτωση οι συνέπειες θα είναι μοιραίες για πολλούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!