Πρέπει να κερδίσουμε!

Τα δεδομένα είναι γνωστά όπως κα το ζητούμενο. Η ομάδα μας πρέπει να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που την έφερε από το +5 στο -3. Αυτό σημαίνει νίκη επί της Σαλαμίνας του Νίκου Παναγιώτου στο αφιλόξενο Αμμόχωστος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση από κάθε άποψη και κυρίως θα μεγαλώσει τον προβληματισμό και την απογοήτευση, οπότε τα έχουμε και αυτά υπόψη σε μια προσπάθεια να τα αποφύγουμε. Οι απουσίες είναι για ακόμα μια φορά πολλές και σημαντικές αλλά πλέον δεν προκαλούν έκπληξη έστω και αν έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό προφίλ και δυναμικότητα της ομάδας. Η προσδοκία όλων μας είναι ότι η διακοπή βοήθησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να δούμε τη βελτίωση που θα φέρει τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές.

Στη διάθεση του Φινκ είναι οι Λάνιγκ και Νάφιου που αποκτήθηκαν προ ημερών με τον Γερμανό μέσο να προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Το 4-2-3-1 πρέπει να λειτουργήσει ακόμα πιο καλά και αποτελεσματικά απέναντι στην κλειστή άμυνα της Σαλαμίνας από κάθε άποψη. Πέραν της ανάγκης να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η μεσοεπιθετική λειτουργία.

Η απόδοση του Ντε Βινσέτι θα είναι καταλυτική ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να «δέσει» με τους υπόλοιπους ο Λάνιγκ αν πράγματι βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Η ετοιμότητα των Εφραίμ, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη, Σιέρινταν τους καθιστά υποψήφιους για τις δυο θέσεις στα άκρα ενώ ο Τζιμπούρ λογικά θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών.

Η καλή ψυχολογία είναι μια πτυχή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μας πρέπει να βρουν τις ψυχικές δυνάμεις να αντιδράσουν σωστά, ιδιαίτερα αν ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως θέλουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!