Πρεμιέρα και για τον κόσμο

Πρεμιέρα με τους γνωστούς έγινε χτες στο ματς με τον Ερμή αφού ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα στο Αμμόχωστος δεν ξεπερνούσε τους χίλιους οπαδούς μας. Ένα Σάββατο απόγευμα του Αυγούστου, πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν την οθόνη της τηλεόρασης πάρα να ταξιδεύουν στην Λάρνακα.

Κάπως έτσι έχουν κυλήσει οι εξορμήσεις των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Λίγο το οικονομικό, λίγο η ευκολία και λίγο η έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της Κύπρου έχουν δημιουργήσει μια απάθεια ανάμεσα στον κόσμο στο να ακολουθεί την ομάδα εκτός έδρας. ‎Το ίδιο φυσικά συμβαίνει με όλες σχεδόν τις Κυπριακές ομάδες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ ως μόνιμος πρωταθλητής και θα έπρεπε να ξεχωρίζει από τους δευτεροτριτους κάθε χρονιάς στο θέμα αυτό.

‎Από την άλλη, βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει δυναμικά στις ευρωπαϊκές εντός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας μας και να ενδιαφέρεται να βρεθεί στις κερκίδες για να σπρώξει την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Ο κόσμος για άλλη μια φορά φαίνεται να κάνει το sold out στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης και στόχος είναι η συμμετοχή του στον αγώνα να θυμίζει παρόμοιες προσπάθειες πρόκρισης με το παρελθόν.

Ο επαναληπτικός με την Αστάνα αποτελεί ένα από αυτά τα παιχνίδια που ο ρόλος του κόσμου είναι καταλυτικός και ισάξιος με αυτού των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο. Οι φωνές, οι γιουχες και τα ασταμάτητα σφυρίγματα από το πρώτο λεπτό όταν ο αντίπαλος κρατά την μπάλα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δύσκολα μπορεί να αποβάλει μια ομάδα που δεν την έχει ζήσει στο παρελθόν. Τα τραγούδια και η συμμετοχή όλων των κερκίδων στα συνθήματα σε τέτοιους αγώνες κάνουν το ΓΣΠ να μοιάζει με πεδίο μάχης που δύσκολα μπορεί να εφαρμόσει στρατηγική και πλάνο ο αντίπαλος.

Ίσως να είναι και μια υποχρέωση που νιώθουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας σε τέτοιες περιπτώσεις και δίνουν μαζικά το παρoν τους κάθε φορά που η ομάδα μας πρέπει να πετύχει ένα τεράστιο στόχο. Υποχρέωση όλων μας είναι να σπρώξουμε τον ΑΠΟΕΛ σε άλλη μια μεγάλη πρόκριση στα αστέρια. Σε όποια κατηγορία ΑΠΟΕΛιστων και αν ανήκει ο καθένας, ο στόχος είναι απλός και κοινός.

Το ματς με την Αστάνα αποτελεί άλλη μια μεγάλη πρόκληση για όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το γήπεδο. Η δική μας συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα είναι τεράστιας σημασίας. Ετοιμαστείτε για τη δική μας πρεμιέρα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!