Πρεμιέρα με Έθα

Με πολλές ιδιαιτερότητες ξεκινά σήμερα το νέο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίχτες που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της που είναι το νταμπλ και το ζητούμενο πλέον είναι να υλοποιήσουν τους στόχους πού έθεσαν διοίκηση και προπονητής. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεκινήσει από τη δύσκολη έδρα της πρωταθλήτριας Έθα (26/10, 19:00 ‘Ελευθερία’) με το προπονητικό μας δίδυμο να αγωνίζεται ενάντια στην ομάδα που από τα μεσαία στρώματα την έκαναν δις πρωταθλήτρια. Η νέα προκήρυξη της ΚΟΚ επιτρέπει μετακίνηση φιλάθλων και ο ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να έχει στο πλευρό του 150 άτομα, τα οποία θα πρέπει να σπρώξουν τους παίχτες στη νίκη. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που η καλαθοσφαιρική μας ομάδα είχε υποστήριξη και στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό μας προσδίδει νέα δυναμική με δεδομένο ότι με την υποβάθμιση της Αελ καμία άλλη ομάδα δεν έχει κόσμο για να παίρνει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Έθα εκτός από πρωταθλήτρια, είναι μια ομάδα που πάντα δυσκόλευε τον ΑΠΟΕΛ και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση. Στο φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά του Κεραυνού ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και με κάποιες ατομικές εξάρσεις των παιχτών μας καταφέραμε να κερδίσουμε με μόλις 2 πόντους. Αν αναλογιστεί κάποιος πως το επόμενο παιχνίδι είναι πάλι εκτός έδρας με τον Κεραυνό καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι μια καλή αρχή.

Τα 150 εισιτήρια θα υπάρχουν στο Orange Shop μέχρι αύριο στις 13:00 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν το ονοματεπώνυμο και την ταυτότητα τους σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι κάτοχοι των Super Season Ticket θα μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο τους τηλεφωνώντας στο Σωματείο (22210333).Το φετινό ρόστερ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!