Προέχει η Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αποδείξει ότι το πάθημα του έγινε μάθημα όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη νίκη επί της Αελ αφού τότε σχεδόν όλοι τον έχρισαν φαβορί. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και σήμερα μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Ελάχιστοι σκέφτονται τον αγώνα με την Ανόρθωση και η προσοχή έχει στραφεί στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Αελ όπου θεωρούν ότι θα κερδίσουμε. Αν πάμε με αυτά τα μυαλό το πιο πιθανό σενάριο είναι να υπάρξουν και πάλι απρόοπτα. Η Ανόρθωση όπως και στους προηγούμενους μεταξύ μας αγώνες θα παρουσιαστεί παθιασμένη. Είναι επίσης πολύ πιθανό οι Αελ και Απόλλων που θα κερδίσουν το Σάββατο να τάξουν στον αντίπαλο μας ένα μεγάλο πριμ αν καταφέρει να μας στερήσει τη νίκη.

Το καλύτερο λοιπόν που έχουν να κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής είναι να επικεντρωθούν στον αγώνα της Κυριακής. Μπορεί να υπάρχουν 4 παίκτες στο όριο καρτών αλλά ούτε και αυτό μπορεί να επισκιάσει τον πρώτιστο στόχο που είναι η νίκη. Εννοείται ότι οι Μαντούκα, Ντε Βινσέτι, Βινίσιους και Αμορίν πρέπει να προσεκτικοί!

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι η απόδοση της ομάδας μας εξακολουθεί να έχει μεγάλες μεταπτώσεις και πως η νίκη επί της Ομόνοιας ήρθε μετά από ένα ξέσπασμα. Προσοχή λοιπόν, σοβαρότητα και συνεχής βελτίωση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!