Προέχει ο Άρης και το πρωτάθλημα

Ο Σολάρι έγινε και πάλι πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς και για αυτό κάνουμε ξεχωριστή αναφορά., αλλά αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με τον Άρη και γενικά η πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές η μαγική εμπειρία του champions league σύντομα θα τελειώσει και η προσοχή όλων θα στραφεί στο πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ παρά τις όποιες δυσκολίες θα πρέπει να κάνει το παν για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή αφού οι αγώνες που έρχονται μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Κανείς δε θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα αλλά κανένας Σολάρι δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη αν η ομάδα μας απομακρυνθεί σε αφύσικά επίπεδα από την κορυφή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε σε χτεσινές δηλώσεις του ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες για τα όσα βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα αυτά που μας προβληματίζουν. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αφού όλοι ανεξαιρέτως συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου έχουν απαιτήσεις από την ομάδα.

Σε έναν ακόμα αγώνα ο προπονητής μας δε θα έχει στη διάθεση του αρκετούς παίκτες αφού οι Σικορά, Ζόρζε, Κοσόφσκι, Ζεβλάκοφ και Χάτζι θεωρούνται ανέτοιμοι. Το ζητούμενο ανεξαρτήτως των παικτών που θα αγωνιστούν είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά και θα επιχειρήσει με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά. Η απουσία του Ζεβλάκοφ αλλά και η αφλογιστία του Μίρο αναγκάζει τους υπόλοιπους όχι μόνο να δημιουργούν αλλά και να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίκτυα, κάτι που πρέπει να γίνει και απόψε.

Η αλήθεια για τον Εστεμπάν Σολάρι
Ο Αργεντινός επιθετικός γίνεται εδώ και καιρό θέμα στα μέσα ενημέρωσης αλλά και ανάμεσα στους οπαδούς μας αφού όσο μακριά και αν βρίσκεται είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να τον δουν ντυμένο στα γαλαζοκίτρινα. Το τελευταίο δημοσίευμα της ιστοσελίδας 24 sports η οποία έχει άκρες τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον αντιπρόσωπο στην Κύπρο έφερε την άμεση αντίδραση της διοίκησης αλλά και των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων που με τη σειρά τους πανηγυρίζουν για τη διάψευση από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο σε έμμεσες και άμεσες επαφές με τον παίκτη. Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε προ μηνός σε δηλώσεις του και ο ίδιος ο πρόεδρος ενώ και ο Γιοβάνοβιτς εκμυστηρεύεται στο περιβάλλον του ότι τον απασχολεί σοβαρά η περίπτωση του Τάνο. Ο Αργεντίνος θέλει να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ και το τονίζει σε πολλούς αλλά αυτό που αποφεύγει να παραδεχτεί είναι πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το ίδιο πράττει και ο αντιπρόσωπος του παίκτη στην Κύπρο, τον οποίο όμως οι διοικούντες δε θεωρούν και τον πιο αξιόπιστο διαπραγματευτή! Αν σε αυτά προσθέσουμε και το ότι η Αλμέρια δεν έχει κάνει επίσημα ξεκάθαρες τις προθέσεις της, τότε κάποιος μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές. Το ζητούμενο είναι αν η κοινή θέληση μπορεί να μετουσιωθεί σε κάτι ουσιαστικό.

Πάντως σε μια εξέλιξη που δείχνει ότι κάποιοι τράβηξαν το αυτί του εκπροσώπου του παίκτη αναρτήθηκαν δηλώσεις του στο sigmalive μέσω των οποίων διαψεύδει όσα ο ίδιος διέδιδε σε ολόκληρη τη Λευκωσία εδώ και μέρες.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!