Προαπαιτούμενο η πειθαρχία

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά η ομάδα μας βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή αφού ο Σέρτζιο αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών. Με τον Αρχάγγελο να έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι λόγω της στάσης του Πορτογάλου αλλά και της διοίκησης ο κόσμος θεωρεί ότι το βασικότερο χαρακτηριστικό του νέου μας προπονητή πρέπει να είναι η πειθαρχία. Ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτή έχει πολλές μορφές αλλά το σίγουρο είναι ότι συμβαίνουν πολλά εντός και εκτός Αρχαγγέλου που χρίζουν χειρισμού Τι πρέπει να χαρακτηρίζει τον νέο προπονητή

Στο νέο μας γκάλοπ θέτουμε το πιο πάνω ερώτημα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά που κρίνει σημαντικότερα ο κόσμος. Η πειθαρχία λοιπόν είναι η πρώτη επιλογή αφού το 47% που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής την θεωρούν ως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ο αντι Σέρτζιο. Σημαντικό θεωρείται και το να ξέρει τον ΑΠΟΕΛ αφού είναι η επιλογή με ποσοστό 23%.

Η ιεράρχηση αυτή φανερώνει και γιατί υπάρχει από πλευράς διοίκησης ξεκάθαρη προτίμηση στον Μπέν Σιμόν.

Εμπειρία και καλό βιογραφικό είναι τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν με ποσοστό 12% έκαστο. Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικές παραμέτρους οι οποίες δεν φαίνεται στο παρών στάδιο να ιεραρχούνται αρκετά ψηλά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εντοπιστεί.

Η δύσκολη και καθοριστική απόφαση θα κρίνει πάρα πολλά σε σχέση με την μελλοντική πορεία του ΑΠΟΕΛ. Αναμένουμε ελπίζοντας ότι η διοίκηση δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!