Προβληματίζει ο Σικορά

Εκεί που όλα έδειχναν ότι πριν το τέλος του 2009 θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον πολυδιαφημισμένο Αντριάν Σικορά να παίρνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής, διέρρευσε χτες η είδηση ότι αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις. Η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να προβληματίζει αφού δείχνει ότι ο Πολωνός επιθετικός θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει έστω και αν οι σημερινές εξετάσεις θα είναι περισσότερο κατατοπιστικές για το βαθμό του προβλήματος. Για όσους το ξέχασαν ο παίκτης είχε τραυματιστεί στις 26 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με τη Δόξα και λίγες μέρες αργότερα η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε ότι αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Ακόμα πιο παράξενο μπορεί να θεωρηθεί το δημοσίευμα του sigmalive το οποίο αναφέρει ότι ο παίκτης είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λέγκια Βαρσοβίας. Το ερώτημα που εύλογα τίθεται εάν το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, έχει να κάνει με το αν οι συμπατριώτες του Σικόρα γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παίκτης.

Το σίγουρο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ στερείται των υπηρεσιών ενός παίκτη για τον οποίο δαπανώνται αρκετά χρήματα και που ήρθε στην ομάδα για να δώσει ποιοτικές λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα. Με τα σημερινά δεδομένα είτε παραμείνει είτε όχι η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση είναι δεδομένα αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να επενδύσουμε στον Σικορά.

Πέραν του μικρόσωμου επιθετικού για τον αγώνα της Τετάρτης δεν υπολογίζονται οι Γκριτσάροφ και Χάτζι που δεν μπορούν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Ζεβλάκοφ αφού δε θεωρείται έτοιμος για έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

______________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ

Θρυλικέ ΑΠΟΕΛίστα,

Την Τετάρτη 25/11 στο ΓΣΠ έχουμε ένα κρίσιμο ραντεβού με την ιστορία. Το ρολόι μετράει αντίστροφα και το μυαλό τρελαίνεται. Ένα εικοσιτετράωρο πριν το παιχνίδι με την Αθλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, το αίμα μας κοχλάζει και ζητά δόσεις πώρωσης από χιλιάδες τρελούς πορτοκαλί.

Δώσε την δική σου μάχη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ΘΡΥΛΟΥ μέχρι το επόμενο. Με πάθος, τσαμπουκά και τρέλα πάμε να σπρώξουμε την αρρώστια μας σε νίκη εις βάρος των Ισπανών, για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε το μαγικό μας ταξίδι στην Ευρώπη.

Τραγούδα ασταμάτητα για 90 λεπτά πάνω στα τσιμέντα του ΓΣΠ και σπρώξε την ομάδα όπως εσύ ξέρεις καλύτερα. Οι δικές σου ιαχές πρέπει να δονούν την ατμόσφαιρα και να παροτρύνουν ασταμάτητα τους ποδοσφαιριστές μας. Ακολούθησε τις οδηγίες των οργανωτών, κράτησε μακριά οποιαδήποτε ρατσιστικά συνθήματα και πανό και κατάθεσε την ψυχή σου στην κερκίδα.

ΓΣΠ, ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11 – 9.45μμ

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΑΝΕΛΑ
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!