Προβληματισμός για την προσέλευση

Η προσέλευση του κόσμου στον καθοριστικό αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν τέτοια που ταρακούνησε τους πάντες. Ούτε έξι χιλιάδες κόσμο δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και η εικόνα στις τρεις κερκίδες που μας αναλογούσαν με την έναρξη του αγώνα ήταν καταθλιπτική. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στείλαμε μήνυμα ήττας στους παίκτες μας αλλά και στον αντίπαλο που ήρθε στη Λευκωσία πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Για το σκοπό αυτό και σε μια προσπάθεια να δράσουν από κοινού, έχει προγραμματιστεί αύριο συνάντηση μεταξύ οργανωμένων και εταιρείας, ενώ ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ θα πραγματοποιήσει ανοικτή συνεδρία την ίδια μέρα με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την προσέλευση του κόσμου.

>

Ο αποελίστας αποτελεί μια ξεχωριστή πάστα οπαδού με τη δική του ιδιόμορφη κουλτούρα και σίγουρα αν επιχειρήσει κάποιος να εντοπίσει τα αίτια θα μπορέσει να κάνει κάποιες διαπιστώσεις. Η πρώτη κατά την άποψη μας έχει να κάνει με τη διαχρονική τάση μιας μερίδας οπαδών μας να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όταν καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η ομάδα δεν καλύπτει τις προσδοκίες τους. Αυτό το αίσθημα καλλιεργήθηκε πριν καν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με την πρώτη αφορμή γινόμαστε μάρτυρες της πιο πάνω αντίδρασης.

Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν κάνουν πλέον την επιλογή του γηπέδου μια ιδιαίτερα πολυέξοδη διαδικασία. Θεωρούμε εξωφρενικό να εξαφανίζονται για παράδειγμα τα μαθητικά εισιτήρια του τελευταίου αγώνα και παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρονών να πρέπει να πληρώσουν σχεδόν 20 ευρώ για να πάνε στο γήπεδο. Η συνδρομητική τηλεόραση επηρεάζει αρνητικά την προσέλευση και σε μια εποχή που για να μεγαλώσει το κέρδος της η LTV ακριβαίνει τη συνδρομή και στέλνει μεταδόσεις σε συμπληρωματικά κανάλια μπας και δεν τους πληρώσουμε φουλ συνδρομή, είναι αναπόφευκτο κάποιοι να προτιμούν τον καναπέ.

Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι να ευαισθητοποιηθούν κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες ατόμων. Πρώτος και καλύτερος όπως γράψαμε και χτες είναι η απόδοση και σταθερότητα της ίδιας της ομάδας. Κατά τα άλλα όσοι δηλώνουν ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η παρουσία μας στο γήπεδο βοηθά στα μέγιστα έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας αλλά και να έχουμε τις απαιτήσεις που πρέπει.

Και η εκτελεστική στον κόσμο της
Δεν φτάνουν τα δικά μας προβλήματα έχουμε και την εκτελεστική της ΚΟΠ να αποδεικνύει με το παραμικρό την πρόθεση της να κάνει όσο πιο δύσκολη μπορεί την προσπάθεια μας. Εκμεταλλευόμενη την απουσία του εκπροσώπου μας (Χάρη Λοϊζίδη) αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα την παραπομπή μας στη δικαστική επιτροπή για σοβαρά επεισόδια. Το δικαιολογητικό για ύπαρξη φωτιάς κάτω από την κερκίδα στον αγώνα με την Αλκή δεν πείθει αφού τα ίδια και χειρότερα έγιναν στον αγώνα Απόλλων – Ομόνοια από τους Λεμεσιανούς χωρίς να υπάρξει παραπομπή στη δικαστική.

Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση μας διαφωνεί και προσπαθεί να πείσει τους κυρίους της εκτελεστικής να αναπροσαρμόσουν το κατηγορητήριο…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!