Προβληματισμός και νέα δεδομένα

Αβάσιμη και ενδεικτική του εφησυχασμού που υπήρχε σε όλους ήταν η προσδοκία ότι θα με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής θα μεγάλωνε η διαφορά από τον Απόλλωνα. Όχι μόνο δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το +4 αλλά είδαμε τη διαφορά να μειώνεται στους 2 βαθμούς αφού η ομάδα της Λεμεσού έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την Ομόνοια. Φυσικά αυτό που ξενέρωσε τους οπαδούς μας ήταν η δική μας τραγική εμφάνιση. Ο Δώνης εξήγησε μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του ότι κατέβασε στο γήπεδο μια ομάδα εντελώς ανέτοιμη τόσο στο μυαλό όσο και στο αγωνιστικό πλάνο. Μπορεί ο προπονητής να ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του αλλά φέρουν και αυτοί ευθύνη γιατί φάνηκαν επιπόλαιοι σε εκνευριστικό βαθμό.

Σε έναν αγώνα όπου όλα πήγαν λάθος ο καθένας μπορεί να αναδεικνύει ως προβληματικές περιοχές οτιδήποτε και να έχει δίκαιο. Το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ έχει πληγεί αφού δεν κέρδισε την ουραγό Δόξα αλλά υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι η απώλεια δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη. Και δυστυχώς είναι σωστή προσέγγιση αφού η ομάδα παίζει με τη φωτιά εδώ και καιρό.

Η αντίδραση της ομάδας είναι πλέον το ζητούμενο και η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι τέτοια που βάζει επιπλέον πίεση. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα μπορεί να μας γκρεμίσει από την κορυφή για τα καλά ή να στείλει το μήνυμα ότι ο Δώνης και οι παίκτες έχουν μάθει από τα λάθη τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!